SE AKTUELLE KAMPAGNER - KLIK HER
Modtag nyhedsbrevet Få 20% på din første fotoordre*
KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7808 **Undtagen helligdage
CEWE FOTOBOG

CEWE FOTOBOG

Designskabeloner til fotobogen om teenagerens liv
Designskabeloner til fotobogen om teenagerens liv
Vores grafiske designer har lavet et fint og enkelt fotobogslayout, som du kan bruge til fotobogen om konfirmandens liv. Du skal faktisk bare finde dine billeder og sætte dem ind på pladsholderne i designet. Ønsker du at ændre noget i layoutet, kan det naturligvis sagtens lade sig gøre. Designet er lavet til to formater. Se designet til CEWE FOTOBOG Stor i højformat.

Se vores mange formater

Stor

ca. 21 x 28 cm. 26 til maks. 178 sider.
fra 169,00 kr*

Stor Panorama

ca. 28 x 21 cm. 26 til maks. 178 sider.
fra 199,00 kr*

XL

ca. 30 x 30 cm. 26 til maks. 178 sider.
fra 369,00 kr*

XXL

ca. 28 x 36 cm. 26 til maks. 178 sider.
fra 549,00 kr*

XXL Panorama

ca. 38 x 29 cm. 26 til maks. 178 sider.
fra 549,00 kr*

Kvadratisk

ca. 21 x 21 cm. 26 til maks. 98 sider.
fra 159,00 kr*

Kompakt Panorama

ca. 19 x 15 cm. 26 til maks. 74 sider.
fra 109,00 kr*

Lille

ca. 14 x 13 cm. 26 til maks. 50 sider.
fra 79,95 kr*

Mini

ca. 15 x 11 cm. 26 til maks. 74 sider.
fra 79,95 kr*

Kids

ca. 14 x 14 cm. 22 sider.
179,00 kr*

Pure

ca. 15 x 15 cm. 22 sider.
139,00 kr*

 Køb for 699 kr.
CEWE FOTOBOG
og få 10%

Brug værdikoden:

NUCFB10

Køb for 1099 kr.
CEWE FOTOBOG
og få 20%

Brug værdikoden:

NUCFB20

Køb for 1499 kr.
CEWE FOTOBOG
og få 30%

Brug værdikoden:

NUCFB30

Personlig fotobog med dine minder


Vi ved, hvor meget det betyder at passe på de gode minder. Minder fra de gode stunder med familie og venner er ofte noget af det bedste, vi har, og billeder vi har taget, er minder vi kan finde frem og nyde igen og igen.

Lav en CEWE FOTOBOG, hvor dine udvalgte billeder bliver trykt direkte på siderne. Dermed passer du på dine minder og opbevarer dem godt. Vælg design, papirkvalitet, format og mange andre ting for at gøre din fotobog personlig og til noget ganske særligt. Er du interesseret? Læs med her.


Sådan skaber du din CEWE FOTOBOG:


  • Download vores gratis design-software
  • Vælg den type fotobog du vil lave
  • Klik på den papirtype, du vil have din bog trykt i
  • Dernæst vælger du indbinding
  • Vælg dernæst om du vil lave fotobogen med hjælp fra vores ’fotobogsassistent’, eller om du selv vil udforme helt bogen
  • Hvis du vælger at designe din fotobog uden ’hjælp’, klikker du bare på det. Du kan selvfølgelig til enhver tid få hjælp fra vores dygtige folk i vores kundeservice, hvis du får brug for det
  • Nu er du klar til at lave din fotobog
  • Indsæt dine billeder, tilføj tekst, pynt og grafiske elementer
  • Læg bogen i varekurven og gør din bestilling færdig


Design din fotobog som du vil


Lad din kreative ideer komme til live og slå dig løs i designet med din fotobog. Sæt billederne ind i kronologisk rækkefølge i bogen eller afstem dem i farver, så hver side ser flot og vel-bearbejdet ud. Billederne kan drejes og placeres hvor som helst på siden, og hver side kan designes, så layoutet er ens på alle sider, eller du kan lave forskellige sider.

Du lægger dig altså ikke fast på noget men kan lege med design, farver, og grafiske virkemidler, til din fotobog er helt perfekt.

Husk også et flot og stemningsfuldt billede til forsiden og eventuelt også til bagsiden.


Hvad skal du overveje, inden du går i gang med din fotobog?


Gør dig selv en tjeneste og opret en mappe med de billeder, du vil have med i fotobogen. Det er det nemmeste for dig selv, når du skal i gang med at indsætte billeder. Hav også in mente hvad din bog skal hedde, og om du vil have indsat noget tekst. Også her er der forskellige muligheder. Du kan for eksempel indsætte tekstbokse eller skrive direkte på siderne, og der er diverse skrifttyper, størrelser og farver at vælge imellem.


Tilpas din fotobog og gør den unik


Selvom der er nogle ting, du lige skal have tænkt lidt over, inden du går i gang med udformningen af bogen, skal du huske på, at det selvfølgelig er muligt at skifte mening undervejs. Måske opdager du nye muligheder, når du begynder at arbejde med vores software? Eller måske vil du have flere sider i din bog eller et andet format?

Næsten alt er muligt, og du kan også gå tilbage og lave noget om i din fotobog, før du lægger bestillingen i varekurven. Benyt dig af vores preview for at tjekke, at bogen ser ud, som du gerne vil have det. Hvis der er noget, der ikke er godt nok, gå du bare tilbage og laver det om. Husk på at jo mere du klikker rundt, jo flere designmuligheder dukker der op.


Vælg forskellige formater og papirkvaliteter:


CEWE FOTOBOG fås i 9 forskellige formater, og dermed er der nærmest er format, der passer til enhver anledning. Vores kunders favorit er formatet ’Stor’, som efterhånden er blevet en klassiker.

Der er 6 typer fotopapir at vælge i imellem, blandt andet i højglans og det nye, eksklusive matte digitaltryk. Dertil kommer flere forskellige indbindinger, og her er ’Hardcover’ klart vores mest populære indbinding. Den beskytter på smukkeste vis dine fotos, er i fremragende kvalitet og du har tilmed mulighed for at placere billeder og tekst eller anden pynt på forsiden og bagsiden.


Er det svært at lave en fotobog?


Nej, egentlig ikke, det er lidt, hvad du gør det til. Der er nærmest uanede muligheder for at lave din fotobog, så den bliver præcis, som du gerne vil have den med vores design-software.

Fotobogsassistenten giver dig mulighed for at få et udkast til din fotobog, som du så selv kan redigere og rette i, hvis du har brug for det. Hvis du derimod fravælger hjælpen fra vores fotobogsassistent, kan du selv slå dig løs i den kreative verden, der åbner sig for dig, så snart du har åbnet vores software.

De fleste vælger at lave fotobogen selv fra ende til anden, men hvis man for eksempel har lidt travlt eller ikke mener, man er så kreativt anlagt, kan man benytte sig af fotobogsassistenten.


Lav en bryllupsbog, en årbog som fotobog eller… Der er en fotobog til enhver anledning


Visse stunder er bare værd at lave en fotobog om, og det kan være store som små. Derfor er der også en CEWE FOTOBOG, der passer til enhver anledning eller tema. Det er selvfølgelig oplagt at lave fotobøger over de store begivenheder som bryllupper, konfirmation og barnedåb er. Men har du tænkt på, at du også kan lave for eksempel din egen foto-årbog med din personlige fortælling i ord og billeder om året, der gik?

De små kan også nyde godt af en fotobog med billeder af dem selv og deres familie, som de kan sidde og bladre i. Her kan du vælge et af de små formater, vi har, som er nemme at sidde med for små fingre.


Giv en fotobog i gave


En fotobog er den perfekte gave til brudeparret! Det kan være en bog, der laves efter brylluppet med billeder fra den store dag eller en bog, de får på selve dagen med billeder fra deres liv sammen. Du kan også forære en fotobog til konfirmanden med billeder og sjove kommentarer fra hendes barndom og ungdomsliv.

En fotobog er en personlig gave til dig selv og til dem, du holder af. Jeres bedste minder og gode pletskud samlet i en flot bog, som I vil glædes over i mange år frem.