CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 08

Hvordan vil du bestille?

CEWE-app: Når og hvor du vil!

Design selv din fotobog eller lad appen gøre det automatisk. Til store projekter anbefaler vi, at du henter fotoprogrammet til computer.

Download fotoprogram

Find din favorit blandt fotobogsformaterne

Se det store udvalg fra Kompakt kvadratisk til XXL

Vær med i verdens største fotokonkurrence

10 kategorier, 1000 vindere og præmier for 250.000 euro. Bliver det dig?

Deltag og gør en god gerning

For hvert billede, du uploader, støtter du SOS Børnebyerne

Køb mere og spar mere!

Fyld varekurven og få mere for pengene
10%
ved køb for min. 699 kr. med værdikode: 10PROCENT
15%
ved køb for min. 1.099 kr. med værdikode: 15PROCENT
20%
ved køb for min. 1.499 kr. med værdikode: 20PROCENT

Vi hjælper dig i gang med fotobogen

Prisvindende tilvalg til din CEWE FOTOBOG

Hvor vil du lave din CEWE FOTOBOG?

Dine fotobøger kan altid gemmes og findes frem igen, når du vil arbejde videre på dem

CEWE-app

 • Design og bestil, når du er på farten
 • Enkle designmuligheder
 • Gem dine projekter i appen
Vi anbefaler

CEWE Fotoprogram

 • Alle funktioner og designmuligheder
 • Ideel til store CEWE FOTOBOG projekter
 • Downloades gratis til Windows, Linux og Mac

Design fotobogen online

 • Opret en konto og gem din fotobog online
 • Arbejd på din fotobog fra forskellige enheder
 • Stort udvalg af designs

Sammensæt din fotobog

Her finder du alt, du har brug for at vide om papirtyper, indbindinger, omslag og tilvalg, før du laver en CEWE FOTOBOG

Personlig fotobog med dine minder

Vi ved, hvor meget det betyder at passe på de gode minder. Minder fra de gode stunder med familie og venner er ofte noget af det bedste, vi har, og billeder vi har taget, er minder vi kan finde frem og nyde igen og igen.

Lav en CEWE FOTOBOG, hvor dine udvalgte billeder bliver trykt direkte på siderne. Dermed passer du på dine minder og opbevarer dem godt. Vælg design, papirkvalitet, format og mange andre ting for at gøre din fotobog personlig og til noget ganske særligt. Er du interesseret? Læs med her.

Sådan skaber du din CEWE FOTOBOG:

 1. Download vores gratis design-software
 2. Vælg den type fotobog du vil lave
 3. Klik på den papirtype, du vil have din bog trykt i
 4. Dernæst vælger du indbinding
 5. Vælg dernæst om du vil lave fotobogen med hjælp fra vores ’fotobogsassistent’, eller om du selv vil udforme helt bogen
 6. Hvis du vælger at designe din fotobog uden ’hjælp’, klikker du bare på det. Du kan selvfølgelig til enhver tid få hjælp fra vores dygtige folk i vores kundeservice, hvis du får brug for det
 7. Nu er du klar til at lave din fotobog
 8. Indsæt dine billeder, tilføj tekst, pynt og grafiske elementer
 9. Læg bogen i varekurven og gør din bestilling færdig

Design din fotobog som du vil

Lad din kreative ideer komme til live og slå dig løs i designet med din fotobog. Sæt billederne ind i kronologisk rækkefølge i bogen eller afstem dem i farver, så hver side ser flot og vel-bearbejdet ud. Billederne kan drejes og placeres hvor som helst på siden, og hver side kan designes, så layoutet er ens på alle sider, eller du kan lave forskellige sider.

Du lægger dig altså ikke fast på noget men kan lege med design, farver, og grafiske virkemidler, til din fotobog er helt perfekt.

Husk også et flot og stemningsfuldt billede til forsiden og eventuelt også til bagsiden.

Hvad skal du overveje, inden du går i gang med din fotobog?

Gør dig selv en tjeneste og opret en mappe med de billeder, du vil have med i fotobogen. Det er det nemmeste for dig selv, når du skal i gang med at indsætte billeder. Hav også in mente hvad din bog skal hedde, og om du vil have indsat noget tekst. Også her er der forskellige muligheder. Du kan for eksempel indsætte tekstbokse eller skrive direkte på siderne, og der er diverse skrifttyper, størrelser og farver at vælge imellem.

Tilpas din fotobog og gør den unik

Selvom der er nogle ting, du lige skal have tænkt lidt over, inden du går i gang med udformningen af bogen, skal du huske på, at det selvfølgelig er muligt at skifte mening undervejs. Måske opdager du nye muligheder, når du begynder at arbejde med vores software? Eller måske vil du have flere sider i din bog eller et andet format?

Næsten alt er muligt, og du kan også gå tilbage og lave noget om i din fotobog, før du lægger bestillingen i varekurven. Benyt dig af vores preview for at tjekke, at bogen ser ud, som du gerne vil have det. Hvis der er noget, der ikke er godt nok, gå du bare tilbage og laver det om. Husk på at jo mere du klikker rundt, jo flere designmuligheder dukker der op.

Vælg forskellige formater og papirkvaliteter:

CEWE FOTOBOG fås i 9 forskellige formater, og dermed er der nærmest er format, der passer til enhver anledning. Vores kunders favorit er formatet ’Stor’, som efterhånden er blevet en klassiker.

Der er 6 typer fotopapir at vælge i imellem, blandt andet i højglans og det nye, eksklusive matte digitaltryk. Dertil kommer flere forskellige indbindinger, og her er ’Hardcover’ klart vores mest populære indbinding. Den beskytter på smukkeste vis dine fotos, er i fremragende kvalitet og du har tilmed mulighed for at placere billeder og tekst eller anden pynt på forsiden og bagsiden.

Er det svært at lave en fotobog?

Nej, egentlig ikke, det er lidt, hvad du gør det til. Der er nærmest uanede muligheder for at lave din fotobog, så den bliver præcis, som du gerne vil have den med vores design-software.

Fotobogsassistenten giver dig mulighed for at få et udkast til din fotobog, som du så selv kan redigere og rette i, hvis du har brug for det. Hvis du derimod fravælger hjælpen fra vores fotobogsassistent, kan du selv slå dig løs i den kreative verden, der åbner sig for dig, så snart du har åbnet vores software.

De fleste vælger at lave fotobogen selv fra ende til anden, men hvis man for eksempel har lidt travlt eller ikke mener, man er så kreativt anlagt, kan man benytte sig af fotobogsassistenten.

Lav en bryllupsbog, en årbog som fotobog eller… Der er en fotobog til enhver anledning

Visse stunder er bare værd at lave en fotobog om, og det kan være store som små. Derfor er der også en CEWE FOTOBOG, der passer til enhver anledning eller tema. Det er selvfølgelig oplagt at lave fotobøger over de store begivenheder som bryllupper, konfirmation og barnedåb er. Men har du tænkt på, at du også kan lave for eksempel din egen foto-årbog med din personlige fortælling i ord og billeder om året, der gik?

De små kan også nyde godt af en fotobog med billeder af dem selv og deres familie, som de kan sidde og bladre i. Her kan du vælge et af de små formater, vi har, som er nemme at sidde med for små fingre.

Giv en fotobog i gave

En fotobog er den perfekte gave til brudeparret! Det kan være en bog, der laves efter brylluppet med billeder fra den store dag eller en bog, de får på selve dagen med billeder fra deres liv sammen. Du kan også forære en fotobog til konfirmanden med billeder og sjove kommentarer fra hendes barndom og ungdomsliv.

En fotobog er en personlig gave til dig selv og til dem, du holder af. Jeres bedste minder og gode pletskud samlet i en flot bog, som I vil glædes over i mange år frem.