Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 08

Konfirmationskort slider Konfirmationskort slider

Kort og invitationer

Invitere til en fest eller send et dejligt kort med dine egne fotos!

Traditionelt, stilfuldt eller moderne

Design dine indbydelser, takke-, bord- eller menukort med personlige fotos og tekst!

Lav nemt og hurtigt dine konfirmationsinvitationer

Find din favorit og sæt dit billede og tekst i kortene

#1 Sæt med 10 stk. inkl. hvide kuverter

278,00 kr.*

#2 Sæt med 10 stk. inkl. hvide kuverter

239,00 kr.*

#3 Sæt med 10 stk. inkl. hvide kuverter

278,00 kr.*

#4 Sæt med 10 stk. inkl. hvide kuverter

238,00 kr.*

#5 Sæt med 10 stk. inkl. hvide kuverter

298,00 kr.*

Eksklusiv dekoration

Konfirmationskort med effektlak i guld, sølv eller blank effektlak.

Er du på udkig efter flotte og personlige konfirmationsindbydelser?

Så læs med her og se, hvad vi tilbyder.

Skal du holde konfirmation til foråret, og vil du gerne sende flotte og personlige konfirmationsindbydelser ud til venner og familie? De unge mennesker træder snart ind i de voksnes rækker, som man siger, og det skal selvfølgelig fejres med en ordentlig fest. Venner og familie skal inviteres, og du har måske været ude at se efter nogle flotte indbydelser. Men… De er lidt kedelige, dem som man kan købe i butikkerne, så hvad gør du så? Du laver da dine egne indbydelser med dit eget billede af den flotte konfirmand trykt på! Lav indbydelserne her på siden, i vores software eller i vores CEWE-app.

Lav selv dine konfirmationsindbydelser med billede på

Det er ikke spor svært, tværtimod. Se her, hvordan du gør:

  • Vælg ’Konfirmationsindbydelser’ i menuen til venstre
  • Klik på ’Design her’ og vælg ’Konfirmation’ under ’Kategorier’
  • Vælg den skabelon, du gerne vil bruge til dine konfirmationsinvitationer eller vælg at fortsætte uden en designskabelon, hvis du helst vil designe det hele selv
  • Indsæt din tekst og dit eller dine billeder
  • Læg indbydelserne i varekurven og gør din bestilling færdig

Konfirmationsinvitationer leveres i pakker á 10 stk., og du modtager dem efter 3-5 hverdage. Og så er det ellers bare om at komme i gang med at inviteret til fest.

Forslag til konfirmationsindbydelser

Vi har mange flotte skabeloner at vælge imellem, både når det kommer til hvilken type kort, du vil lave din invitation på, og hvilket design du skal vælge. Inden du går i gang, så gør dig nogle tanker om, hvilken stil du foretrækker og hvilket billede, du gerne vil have på. Hav disse ting in mente, når du hopper på DIY-bølgen og selv laver dine konfirmationsinvitationer:

Skal det være et foldekort eller et enkelt kort?

Hvilket billede skal der være på? Nogle vælger et billede af den flotte unge mand eller pige, som han eller hun ser ud i dag, andre vælger en indbydelse med 2 billeder: Ét fra da konfirmanden var lille, og et som han eller hun ser ud nu. Og det er da også meget sødt og symbolsk med de to billeder nu, hvor han eller hun er på vej til at blive voksen

Hvilken stil skal skrifttypen være? Skal der være farver, rammer og lignende på?

Vi har noget for enhver stil, så kig vores designskabeloner igennem og find den, der passer dig.

Pige og drenge-konfirmationsindbydelser

Er der forskel på invitationer til pige og drenge-konfirmander? Ja det kan der sagtens være. Rigtig mange piger vil gerne være med til at bestemme, hvordan dagen skal foregå, og hvordan indbydelserne, bord-og menukort samt pynten skal se ud. Måske har den unge pige en yndlingsfarve, som hun gerne vil have, går igen på indbydelserne og på pynten til festen. Det kan også være, at hun bare synes, at én type invitationer er pænere end en anden. Lad bare pigerne være med på råd, det er jo deres fest, og det gør dem så glade, at de har været med til at sætte rammerne. Og ofte har de rigtig god smag! Desuden er det en særlig hyggestund, når man sidder og planlægger festen med sit barn. Det varer jo ikke længe, før vi ikke er så interessante mere, og andre ting trækker.

Drengene derimod, de er nok lidt anderledes i forhold til at have en mening om, hvordan en konfirmationsindbydelse skal se ud. De er nok nærmest ligeglade, mange af dem i hvert fald. Så der får du nok frie hænder.

Mere pynt til konfirmationsfesten

Hold den røde tråd i rammen omkring konfirmationen og lav også selv dine bordkort og menukort til festen. Også her kan du designe selv og indsætte dine egne billeder. Find et pletskud af dagens hovedperson og sær på bordkortet og skriv gæstens navn med rigtig flot skrift. Eller Hvad siger du til bordkort med billeder af den pågældende gæst? Så er der vist ingen tvivl om, hvor folk skal sidde henne, heller ikke selvom der er flere med det samme navn. Disse bordkort kan du selv lave ved at lave vores klistermærker med billeder på og klistre på færdigkøbte bordkort.

Når den gode fest er slut, Blå mandag er overstået og gaverne er pakket ud og stillet på plads, er det tid til at slappe lidt af. Men først er der lige en lille ting mere, der skal gøres: I skal skrive takkekort. Også her kan du benytte Bilkas fotoservice og lave personlige takke kort med et flot billede af konfirmanden på. Her er det nærliggende at bruge et flot billede fra selve dagen. På den anden side; hvad med at sætte et billede på takkekortet af konfirmanden i sit nye andendagstøj? Det fik gæsterne jo ikke set på dagen.

Mangler du den perfekte konfirmationsgave, eller skal festen gøres uforglemmelig? Forevig alle de gode minder fra en stor dag ved at sætte dine flotte billeder i en fotobog. Du kan enten vælge at lave en fotobog fra selve dagen, hvor alle de gode billeder fra festen er sat ind, og hvor du også har skrevet lidt tekst til. Sæt billeder ind fra kirken, af gæsterne, gaverne og maden og husk også fotos af sangene og talerne.

Du kan også vælge at lave en fotobog på forhånd, som du giver konfirmanden i konfirmationsgave. Heri kan du sætte billeder fra hans liv fra han var helt ny og frem til nu. Find søde og sjove billeder fra hans liv og den bedste konfirmationsgave er i hus.

Tilfredshedsgaranti og kundeservice

Vi vil gerne have glade kunder. Derfor tilbyder vi 100 % tilfredshedsgaranti, når du laver kort og invitationer hos Bilka fotoservice. Kontakt vores kundeservice, hvis du ikke er tilfreds med din indbydelser, så skal vi hjælpe dig frem til læsning, du er glad for.

Vores kundeservice kan også hjælpe dig, hvis du har problemer med at lave dine konfirmationsindbydelser eller har andre spørgsmål til vores fotoprodukter.

God fornøjelse!