SE AKTUELLE KAMPAGNER - KLIK HER
Modtag nyhedsbrevet Få 20% på din første fotoordre*
KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7808 **Undtagen helligdage
Fotofremkaldelse

Nem online fremkaldelse af billeder

Se vores mange fotoprodukter

Retro prints

RETRO PRINTS

Vintage- og retrodesigns er in. Vores retro prints er udformet i denne stil og bliver derfor det ultimative blikfang i hjemmet.
fra 139,00 kr*
Forstørrelser på fotopapir

Forstørrelser på fotopapir

Vægdekoration med højglans fotopapir. Til de smukkeste øjeblikke i livet. Fås i 4 forskellige formater.
fra 9,99 kr*
Art Prints

Art Prints

Dine bedste billeder smukt iscenesat

FOTOSÆT

FOTOSÆT

Til ansøgninger, et personligt album, som gave eller til tegnebogen: CEWE Fotosæt giver dig altid mulighed for at have et foto ved hånden i enhver situation.
fra 19,00 kr*
BILLEDE BAG AKRYLGLAS

BILLEDE BAG AKRYLGLAS

Opdag den specielle glans og forbløffende farvedybde med akrylglas. Dit yndlingsfoto i de klassiske formater 10 x 15 og 13 x 18 cm i en ny dimension.

fra 109,00 kr*
FOTOKLISTERMÆRKER

FOTOKLISTERMÆRKER

Miniklistermærker, som kan bruges overalt: For eksempel når du vil sende en særlig hilsen til dine nærmeste eller sætte dit billede på kortet i stedet for dit navn.

fra 29,00 kr*
MAGNETBILLEDER

MAGNETBILLEDER

De praktiske små hjælpere i hverdagen: Til fastgørelse af noter og postkort, som flot udsmykning på køleskabet eller magnettavlen - de er gode til ethvert formål.
fra 59,00 kr*
GAVEKORT

GAVEKORT

Et gavekort er altid en god gaveidé til fødselsdag, bryllup eller andre anledninger. Vælg mellem 6 forskellige beløb. Gavekortet kan bruges til hele produktsortimentet. Så er den perfekte gave til enhver smag fundet.

Bestil fremkaldelse af billeder online – nemmere bliver det ikke!

Har du dine billeder gemt på digitalkameraet eller på din harddisk? Hvorfor så ikke få dem fremkaldt, så du kan få glæde af dem og vise dem frem for familie og venner. Når du bestiller fremkaldelse af billeder hos Bilka Fotoservice, får du en billedfremkaldelse i høj kvalitet, der sikrer, at dine billeder fremstår knivskarpt og i høj kvalitet.

Vælg mellem følgende 6 formater når du bestiller fremkaldelse af dine billeder: 9 x 13 cm, 10 x 15 cm, 11 x 17 cm, 13 x 18 cm, 15 x 20 cm og 20 x 30 cm.

Vær opmærksom på, at vi ikke ændrer sideforholdet på dine billeder, men fremkalder dem i deres originalformat. Dvs., at hvis dit billede er kvadratisk, vil det også blive fremkaldt i et kvadratisk format, selvom du bestiller fremkaldelse i 20 x 30 cm. Læs mere om hvordan vi fremkalder dine billeder her.

Hos Bilka Fotoservice tilbyder vi dig fremkaldelse på 2 papirkvaliteter: Luksuskvalitet, som giver strålende farver og fantastiske kontraster, og standartkvalitet, som med stor farvepræcision og lang levetid, gør det til det bedste valg når det gælder snapshots, billedserier og hurtige fremkaldelser.

Du kan også få fremkaldt dine billeder på klistermærker og magneter til f.eks. køleskabet eller skolehæfterne. Vi kan også fremkalde dine billeder som f.eks. plakater eller som minifotos, som du kan bruge som dekoration hjemme eller på kontoret.

Så let er det

Hos Bilka Fotoservice er det let at bestille fremkaldelse af billeder online. Du kan bestille via vores gratis bestillingssoftware eller direkte her på siden:

1. Vælg den ønskede billedfremkaldelse ovenover og tryk på ”Design her”
2. Tryk på ”Tilføj billede” og upload dine billeder
3. Vælg billedformat, papirkvalitet og evt. design og layout
4. Tryk på ”Tilføj til varekurv” når du har uploadet de billeder, du ønsker fremkaldt
5. Log ind og gennemfør din bestilling
6. Når din bestilling er gennemført vil din ordre blive leveret inden for 2-6 hverdage, afhængig af det valgte produkt.

Fremkald dine billeder på andre CEWE produkter

Hos Bilka Fotoservice kan du også bestille fremkaldelse af billeder på mange af vores andre CEWE produkter. Du kan f.eks. vælge at få dine billeder printet i en CEWE FOTOBOG, en CEWE Kalender, eller som en sjov fotogave. Du har også mulighed for at forstørre dine billeder op, så du kan bruge dem som vægdekorationer, såsom plakat eller print bag akrylglas.

Henvendelser

Du er velkommen til at henvende dig til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til din bestilling eller hvis du, mod forventning, ikke er tilfreds med dit produkt. Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 78 79 78 08 eller via mail: bilka@onlinefotoservice.dk. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig hverdage fra 08.30-18.00.


God fornøjelse med dine billeder!