CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 08

Et helt års glæde i billeder!

Brug dine billeder fra året der gik i en fotokalender til 2024

Til produktoversigt

Vores fotokalendere

Sammensæt en helt unik kalender med dine egne billeder - enten til dig selv eller som en personlig gave

Køb mere og spar mere!

Fyld varekurven og få mere for pengene
ved køb for min. 699 kr. med værdikode: 10PROCENT
ved køb for min. 1.099 kr. med værdikode: 15PROCENT
ved køb for min. 1.499 kr. med værdikode: 20PROCENT

Alt om vores papirtyper

Vælg mellem syv papirtyper i højeste kvalitet.
Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk standard Intensive farver, silkemat look

En allrounder! Digitaltryk standard er af høj kvalitet og har en vægt på 250 g/m². Papiret har en flot, silkemat overflade, og det er muligt at skrive på papiret med en blyant.

Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk blankt Strålende farver, elegant glans

Digitaltryk blankt på 250 g/m² giver dine billeder en helt særlig glans. Den høje lysintensitet og de klare konturer får dine billeder til at stråle på den glatte overflade. UV-lakeringen beskytter billederne mod snavs og fugt.

Digitaltryk mat Cewekalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Bløde farver, elegant udseende

På Digitaltryk mat får dine billeder et afdæmpet og eksklusivt udseende. Overfladen er let ru og vægten er på 260 g/m², hvilket giver dine billeder bløde farver og kontraster.

Digitaltryk standard (100% genanvendt papir) Genanvendt og hvidt

Det hvide 100% genanvendte papir har en tykkelse på 250g/m² med en silkemat overflade. Det fremhæver dine motiver med naturlige farver og afbalancerede kontraster.

Fotopapir halvmat Naturlige farver, halvmat look

Det halvmatte fotopapir fra FUJIFILM får det smukke frem i dine billeder med sin halvmatte overflade i naturlige farver. Denne papirtype får alle detaljer frem i dine billeder og sikre høj dybdeskarphed.

Fås til Vægkalender A3, Vægkalender A4 og Vægkalender Kvadratisk.

Fotopapir Cewe kalender Fotopapir Cewe kalender Fotopapir blankt Klare farver, høj skarphed

Fotopapir på 230 g/m² gengiver dine billeder med høj detaljeringsgrad og dybdeskarphed. Siderne bliver belyst med den klassiske sølvhalogen-teknik, som får dine billeder til at stråle.

Fotopapir premium mat Bløde farver, professionelt look

Dette førsteklasses fotopapir fra FUJIFILM er kendetegnet ved perfekt detaljedefinition og dybdeskarphed samt en reflektionsfri overflade i høj kvalitet.

Tilgængelig til Vægkalender A4, A3 og Kvadratisk.

Hvor vil du bestille din fotokalender?

Se hvad forskellen er mellem at bestille i appen, online eller i fotoprogrammet

CEWE Fotoprogram

 • Alle funktioner og designmuligheder
 • Mulighed for at tilvælge træliste og gaveindpakning
 • Vælg mellem alle vores designs og tilpas evt. farver
Vi anbefaler

CEWE-app

 • Let adgang til mobilbilleder
 • Bestil nemt og hurtigt, når og hvor du vil
 • Vælg mellem vores mest populære formater

Design fotokalender online

 • Find din favorit blandt alle vores kalendere
 • Mulighed for at tilvælge træliste og gaveindpakning
 • Arbejd på din fotokalender fra forskellige enheder

Lav din egen fotokalender hos Bilka fotoservice

12 billeder er alt, du skal bruge til den perfekte gave – nemt og hurtigt. Forær ét års glæde i fotos.

Årets fotokalender laver du selvfølgelig hos Bilka fotoservice. Lav en flot og personlig kalender til dig selv eller til gave til én du holder af. Pynt fotokalenderen med dine egne billeder og nyd dine minder hver dag – året rundt. Hos os får du mange designmuligheder, se bare her:

Vælg mellem vægkalender eller bordkalender

Inden for hver type kalender kan du vælge forskellige størrelser og formater

Design selv din fotokalender eller brug en af vores designskabeloner

Vælg mellem diverse papirtyper

Så alt i alt kan du designe din kalender, så den passer ind i din boligindretning mht. type, udformning, farver og format. Glæd dig til at vende et nyt blad i kalenderen og et nyt minde i form af et dejligt billede dukker op. Fremkald dine billeder på en anderledes måde ved at bruge dem i din fotokalender. Så får du styr på din planlægning, og du får brugt dine billeder på en anderledes og kreativ måde.

Hvordan laver du en fotokalender med dine egne billeder?

Det kan du faktisk gøre ret hurtigt og nemt, og du kan vælge mellem 3 forskellige måder:

 • Lav fotokalenderen direkte her på vores hjemmeside. Klik på den typekalender du vil lave, for eksempel vægkalender eller bordkalender, klik på Design her, og så er du i gang!
 • Hvis du har lidt mere tid og gerne vil have mange flere muligheder for at designe og tilpasse din fotokalender, vil vi anbefale dig at downloade vores gratis software. Denne mulighed er til dig, der vil gøre noget mere ud af kalenderen, og du har her også mulighed for at gemme dit fotoprodukt, så du kan arbejde videre på det på et senere tidspunkt
 • Skal det være hurtigt og nemt? Brug vores app. Det er selvfølgelig relevant, hvis de billeder, du vil have på din kalender, alle ligger på din telefon. Så kan du lave din fotokalender uanset hvor du er henne

Bestem selv startmåneden på din fotokalender

Vidste du, at du selv kan bestemme, hvilken måned din kalender skal starte med? Det kan du gøre, når du designer din kalender i vores software. På den måde kan din kalender starte med hvilken som helst måned, og dermed er det også den oplagte gaveidé til brug året rundt.

Hvem vil have glæde af en personlig fotokalender?

De fleste mennesker bruger kalendere, enten i arbejdsøjemed eller til private aftaler. Se her hvem du kunne glæde med en flot og næsten hjemmelavet fotokalender:

Lav en familiekalender til din egen familie. Så er julegaven til din bedre halvdel i hus – og den er oven i købet til gavn for jer begge to! Du kan inddele fotokalenderen i spalter, så den passer til jeres familien. Lav for eksempel en spalte til mor og far og en til Viktor og Ida. Hvert familiemedlem skal selvfølgelig have sit eget foto.

Lav en kalender med flotte billeder til mormor og morfar. Ofte får ældre mennesker lidt problemer med hukommelsen, når de kommer op i årene, og så er en kalender bare et rigtig godt redskab til at få et overblik over aftaler, møder, arrangementer, familiefødselsdage og andre vigtige ting, man skal huske. Pynt kalenderen med gode billeder af familien og måske med fotos fra nogle ture, i har været på eller familiearrangementer I har været til.

Lav en kalender til din arbejdsplads. Kunne det ikke være godt med en flot og dekorativ fotokalender på kontoret? Sæt gode og sjove billeder på fra personalefesten, fra kantinen og fra fredagsmorgenkaffen. Brug fotokalenderen til at skrive ferie og fridage, fødselsdage, jubilæer osv. på.

Lav en personlig kalender med dine egne fotos

Du kan style og personliggøre din fotokalender, så den bliver helt unik. Udover at vælge kalendertype, størrelse og format, kan du også vælge mellem forskellige papirkvaliteter, din kalender skal trykkes på. Design selv fotokalenderen fra A til Å eller se dig omkring i vores designunivers og find det design, der passer dig og til dine behov ved en kalender. Udover at pynte kalenderen med billeder af dem, du holder af, kan fotokalenderen også bruges til at vise dine flotte landskabsmotiver eller andre naturbilleder du hat taget. For eksempel hvis du har været på rejse eller bare på tur ud i det blå. Inddel eventuelt kalenderens billeder, så de passer til årstiderne, det giver en rigtig fin rød tråd i opbygningen og udtrykket.

Kundeservice og tilfredshedsgaranti

Har du problemer med at få lavet din fotokalender? Kan du ikke få placeret billederne rigtigt, eller vil du gerne have skygger og rammer på? Kontakt endelig vores kundeservice, hvis du har problemer med bestillingen eller spørgsmål til levering eller andet. De sidder parat til at hjælpe dig på mail og ved telefonen. Vidste du, at du har 100 % tilfredshedsgaranti, når du laver en fotokalender ved Bilka fotoservice? Hvis du stik mod al forventning ikke skulle være tilfreds med din fotokalender, så kontakt os. Så hjælper vi dig med at få en ny eller få pengene retur.

God fornøjelse med din personlige fotokalender!