CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG og vægbilleder!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 08
Vægkalender A4 Vægkalender A4 Vægkalender A4

Vægkalender A4

Præsentér dine yndlingsmotiver i en vægkalender i A4-format. Du kan vælge mellem seks forskellige papirtyper.

 • Stående og liggende format
 • Seks papirtyper af høj kvalitet
 • Valgfri startmåned
fra 179,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Formater:

 • Højformat (ca. 21 x 30 cm)
 • Panoramaformat (ca. 30 x 21 cm)

Det modtager du:

 • Tolv kalendersider plus forside
 • Spiralryg med ophæng

Papirtyper:

 • Digitaltryk standard, mat eller blankt
 • Fotopapir blankt, halvmat og premium mat

Træliste af høj kvalitet til din kalender

Elegant indpakning

Vores nye designs

Vælg blandt et stort udvalg af designskabeloner

Alt om vores elegante papirkvaliteter

Vælg mellem seks papirtyper i højeste kvalitet!
Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk standard Intensive farver, silkemat look

En allrounder! Digitaltryk standard er af høj kvalitet og har en vægt på 250 g/m². Papiret har en flot, silkemat overflade, og det er muligt at skrive på papiret med en blyant.

Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk blankt Strålende farver, elegant glans

Digitaltryk blankt på 250 g/m² giver dine billeder en helt særlig glans. Den høje lysintensitet og de klare konturer får dine billeder til at stråle på den glatte overflade. UV-lakeringen beskytter billederne mod snavs og fugt.

Digitaltryk mat Cewekalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Bløde farver, elegant udseende

På Digitaltryk mat får dine billeder et afdæmpet og eksklusivt udseende. Overfladen er let ru og vægten er på 260 g/m², hvilket giver dine billeder bløde farver og kontraster.

Fotopapir halvmat Naturlige farver, halvmat look

Det halvmatte fotopapir fra FUJIFILM får det smukke frem i dine billeder med sin halvmatte overflade i naturlige farver. Denne papirtype får alle detaljer frem i dine billeder og sikre høj dybdeskarphed.

Fås til Vægkalender A3, Vægkalender A4 og Vægkalender Kvadratisk.

Fotopapir Cewe kalender Fotopapir Cewe kalender Fotopapir blankt Klare farver, høj skarphed

Fotopapir på 230 g/m² gengiver dine billeder med høj detaljeringsgrad og dybdeskarphed. Siderne bliver belyst med den klassiske sølvhalogen-teknik, som får dine billeder til at stråle.

Fotopapir premium mat Bløde farver, professionelt look

Dette førsteklasses fotopapir fra FUJIFILM er kendetegnet ved perfekt detaljedefinition og dybdeskarphed samt en reflektionsfri overflade i høj kvalitet.

Tilgængelig til Vægkalender A4, A3 og Kvadratisk.

Klimaneutral kalender med FSC®-certificering

En kalender spreder glæde måned efter måned. Til hver vægkalender på papirtypen digitaltryk bruger CEWE papir fra bæredygtigt skovbrug og med klimaneutral forsendelse.

Derudover kompenserer CEWE for uundgåelig CO₂-udledning gennem støtte til certificerede klimabeskyttelsesprojekter. For CEWE er bæredygtighed en konstant proces, og vi arbejder hver dag på at gøre vores produkter endnu mere bæredygtige.

 • FSC® certificeret fotoprodukt
 • Klimaneutral produktion gennem klimakompensation

A4 vægkalender med egne billeder

Lav en A4 fotokalender hos Bilka fotoservice

Lav en A4-vægkalender med dine egne billeder trykt direkte på siderne. Design selv kalenderen og upload dine bedste billeder her på siden. Dette er et både nemt og hyggeligt arbejde! Du kan sidde hjemme i fred og ro og lave din kalender på vores hjemmeside eller i vores gratis software, eller du kan lave den, når du er på farten, med vores foto-app.

Lav en fotokalender-gør brug af årets billeder

Hvem elsker ikke at sidde med et fotoalbum og genopleve de mange gode stunder, vi har haft med familie og venner? Der er bare noget hyggeligt ved at se billeder fra den skønne ferie og fra da børnene var små. Billeder af nyere begivenheder nydes i høj grad også, og tit sidder vi med vennerne og ser billeder på smartphones fra festen i weekenden eller med familien og ser billeder af hundehvalpen, vi fik i sommer. Desværre forbliver mange fotos på telefonen, men det kan du lave om på nu. Brug dine billeder på en anderledes, kreativ måde med en CEWE FOTOKALENDER. Med et enkelt blik op på væggen kan du se både dine aftaler og de dejligste billeder, du selv har valgt som udsmykning.

Sådan laver du din A4-fotokalender

 • Vælg en af vores mange design-skabeloner eller design din helt egen kalender fra A til Å
 • Upload de billeder du vil bruge. Du skal bruge billeder for hver måned og ét til forsiden. Læg billederne ind måned for måned
 • Supplér eventuelt med dekorationer, flotte skrifttyper og anden pynt fra designskabelonen. Du kan til enhver tid se et eksempel af, hvordan din kalender ser ud, før du laver din endelige bestilling. Tjek også at alting er som det skal være, før du færdiggør bestillingen
 • Når du er tilfreds, lægger du kalenderen i varekurven og udfylder bestillingen. Så er kalenderen på vej!

Lav kalenderen med vores gratis software. Download den her på siden og du får utallige designmuligheder. Dermed er der mange muligheder for at lave kalenderen præcis lige som du gerne vil have den, og det bliver med garanti en gave, der glæder hver dag hele året! Husk at du kan lave din kalender med valgfri startmåned. Så får du ikke en kalender, hvor nogle af månederne er gået, og du kan lave den, når det passer dig.

Brug fotokalenderen som gave

Brug A4-kalenderen med billeder til gave, det er oplagt til både voksne og børn. Se bare her:

 • Mon ikke bedsteforældrene vil sætte pris på en flot, ’hjemmelavet’ kalender med billeder på af de dejlige børnebørn? Måske bor de et stykke væk og ser derfor ikke børnene så tit. Mange ældre mennesker nyder godt af at have en kalender, de kan kigge på hver dag for at holde styr på dagens aftaler og andet, de skal huske. Hjælp de ældre i familien med at få skrevet aftaler, arrangementer, lægetid mm. ned i deres kalender og hæng den op på væggen et centralt sted. Når der tilmed er flotte og personlige billeder på, skal de nok få kigget på den hver dag.
 • Børnefamilierne har også brug for et godt og dekorativt overblik over alle de ting, de skal. Lav en A4- vægkalender til din familie eller forær en til din partner, til gavn og glæde for hele familien. Hæng kalenderen på væggen i køkkenet hvor familien ofte samles for at planlægge dagen. Kalenderen hjælper til med, at I kan minde både børnene og hinanden om aftaler, sport osv.
 • Forær teenageren en kalender. Det er oplagt at give en flot A4-vægkalender til den travle teenager. De kan jo som bekendt være en smule distræte ind i mellem, så et godt overblik over aftaler, fødselsdage, fester mv. vil sikket falde i god jord. Pynt kalenderen med sjove og skøre billeder af ham selv og hør eventuelt hans venner ad, om de har nogle gode fotos af ham og dem sammen.
 • Lav en fotokalender over et bestemt tema til dit barn. Giv for eksempel din hesteglade datter en kalender med billeder af hendes hest! List dig ud på hendes rideskole og tage nogle flotte billeder af hendes hest. Forestil dig hendes glæde og overraskelse, når hun ser kalenderen med billeder af den elskede pony!

Ideen kan selvfølgelig også bruges med andre af familiens kæledyr, mange har fået lavet kalender med både deres smukke kat og den søde, sjove hund. Det er en skøn og funktionel vægdekoration at have hængende, og de fleste børn kan faktisk godt lide at have et overblik over tingene og vide, hvad de skal. Så med fotokalenderen både hjælper du dem, du forære den til og giver dem samtidig en personlig og funktionel vægudsmykning.

I og med du selv kan vælge startmåned, kan en fotokalender gives i gave uanset hvilket tid på året, det er. Hvis du bruger fotokalenderen til julegave, er det selvfølgelig oplagt at starte med januar måned. Find andre spændende og sjove ideer til fotogaver her.

Lav din egen fotokalender i forskellige varianter

Der er flere varianter af fotokalendere at vælge imellem. Vi tilbyder alt lige fra vægkalendere og bordkalendere i forskellige størrelser til familiekalendere og fødselsdagskalendere. Vælg også mellem mange forskellige layouts og udvælg med omhu de billeder, du vil have i kalenderen. Så får du også lejlighed til at gennemse alle dine dejlige billeder én gang til, så nyd stunden.

Find de 12 rigtige gode billeder, du vil have i din A4-vægkalender + et billede til forsiden. Kalenderen består af 12 kalendersider samt en forside, alle trykt i rigtig god kvalitet og med flotte, klare farver. Vægkalenderen leveres med spiralryg med ophæng, så den kræver kun et lille søm i væggen, så er der klar til, at den kan komme op at hænge. Se også vores flotte CEWE FOTOBØGER og find inspiration til nye og spændende måder at bruge dine egne fotos på i vores store udvalg af plakater og fotolærreder. Har du brug for hjælp til at lave din vægkalender? Kontakt vores søde og dygtige kundeservice, der er klar til at hjælpe dig på mail eller telefon.

God fornøjelse!