CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 08
Billede fotoaftryk
Billede fotoaftryk
Billede fotoaftryk

Fotofremkaldelse

Fascinerende farvenøjagtighed: Vi trykker dine billeder i mange formater og på to forskellige papirtyper – også med hvid kant, hvis du ønsker det!

fra 1,19 kr. *

Pris pr/stk ved bestilling på 151 billeder eller derover (Økonomipapir).

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Formater:

Klassiske formater: 10, 11 og 13 cm

Papirtyper:

  • Økonomipapir: blankt
  • Standardpapir: mat eller blankt

Fotopapir fra FUJIFILM

Bestillingsmuligheder:

  • Mulighed for farvet kant
  • Automatisk billedoptimering

Oversigt over formaterne

Vælg mellem originalformatet eller det klassiske sideforhold!
Billeder formater 10 stk.

10 cm-format

Klassisk format: 10 x 15 cm. Originalformat: Afhængigt af billedstørrelse, kort side ca. 10 cm.

Billeder fotoaftryk 11 stk. format

11 cm-format

Klassisk format: 11 x 17 cm. Originalformat: Afhængigt af billedstørrelse, kort side ca. 11 cm.

Billeder fotoaftryk 13 stk. formater

13 cm-format

Klassisk format: 13 x 18 cm. Originalformat: Afhængigt af billedstørrelse, kort side ca. 13 cm.

Vores papirtyper

Vælg mellem 2 forskellige papirtyper af høj kvalitet
Standardpapir Standard-fotopapir Økonomipapir

Den bedste papirtype til prisen. Passer til alle billeder. Blank, glat overflade. Fås også med hvid eller farvet kant (ca. 5 mm). Vægt: 200 til 210g/m2

Bestil online
Luksuspapir Luksuspapir Standardpapir

Standardpapir fås i blank og mat kvalitet. Ideelt til kunstneriske billeder, portrætter og landskabsbilleder. Fås også med hvid eller farvet kant (ca. 5 mm). Vægt: 230 til 240g/m2

Få dit billede fremkaldt i den rigtige størrelse

Vælg mellem originalformat og klassisk format
Originalt format Originalt format Originalformat

Dit billede bliver belyst og skåret i sin oprindelige længde. På den måde bevares alle detaljer på billedet. Billederne kan have forskellige længder.

Klassisk format Klassisk format Klassisk format

I det klassiske motiv er forholdet 2:3. Hvis dit billede har et andet forhold, beskæres motivet. Du kan se beskæringen på det markerede område.

Få de flotteste billeder

Lad os optimere dine billeder automatisk!
Billedoptimering

Automatisk billedoptimering

Få dine billeder analyseret og korrigeret for at få et ideelt resultat. Kontrasten og mætningen af ​​farverne forbedres. Eventuelle misfarvninger reduceres. Mere belysning af skygger på mørke billedområder giver markant flere detaljer. Hvert motiv får således sin unikke korrektion, der er tilpasset det respektive billedindhold. Det grundlæggende indtryk ændres ikke af optimeringen.

Fremkald dine digitale billeder hos Bilka

Skal du have fremkaldt billeder? Og vil du gerne gøre det nemt og hurtigt? Så fremkald dine digitale billeder her hos Bilka. Du kan ordne det hele på vores hjemmeside og blot vente på, at din ordre bliver leveret. Lyder det interessant? Så læs med her...

Fremkald dine billeder online

Hvem husker ikke, hvordan man fik fremkaldt billeder før i tiden? Det var en smule omstændigt... Først skulle vi pille filmen ud af kameraet og tage hen til fotohandleren og aflevere den. Et par uger senere fik vi en stor kuvert med billederne i og skulle dernæst ud at købe fotoalbum og sætte billederne ind.

Både fremkaldelsen og det at lave et fotoalbum er blevet meget nemmere i dag, hvor du kan lave en CEWE FOTOBOG i samarbejde med Bilka. Her uploader du dine billeder og sætter dem direkte ind i fotobogen, som derefter trykkes på vores højteknologiske fotolaboratorium i Tyskland. Det er også her, dine billeder bliver fremkaldt.

Dine fotos fremkaldes online med vores smarte system, der lader dig uploade dine billeder på vores hjemmeside, bestille og få leveret.

Fremkald dine bedste minder her

Er du også bare en lille smule træt af altid at se billeder på computeren eller telefonen? Savner du ikke også bare en gange imellem at kunne tage et fotoalbum frem og sidde og nyde bladre i minderne? Så fremkald dine billeder. Hvad holder dig tilbage, når det nu er så nemt? Vi tilbyder dig billeder i den bedste kvalitet og til favorable priser. Se her, hvordan du gør:

  • Klik på ’Bestil her’
  • Upload dine billeder
  • Vil du lege lidt og printe smarte og spændende billeder, så se dig omkring i softwaren , hvad vi tilbyder.
  • Opret dig som kunde med kundenummer og login
  • Læg dine billeder i varekurven og gør din bestilling færdig
  • Dine billeder er klar efter 3-5 hverdage.

Vores gratis bestillings-software giver dig uanede muligheder for at fremkalde billeder på spændende og sjove måder. Du har blandt andet mulighed for at tilføje tekst til billederne, eksempelvis i form af talebobler. Du kan også pynte med farvede kanter, rammer og skygger og meget andet. Leg lidt med det, du har til enhver tid mulighed for at lave det om, inden du lægger billederne i varekurven.

Hvis du bare vil have fremkaldt dine billeder uden de mange muligheder for at tilføre pynt og andre sjove og flotte features, behøver du ikke downloade vores software. Du kan derimod nøjes med at bestille billederne online, direkte på siden.

Fotofremkaldelse med mange muligheder

Vidste du, hvor mange muligheder du har for at lave dine billeder helt perfekte selv uden vores bestillingssoftware? Du kan blandt andet:

Vælge mellem forskellige papirkvaliteter

Ændre billedformatet (OBS: Vær opmærksom på, hvilket format billedet er taget i) Vælge sideforhold Aktivere billedoptimering. Dette anbefaler vi, hvis ikke du allerede har redigeret dine billeder i et billedredigeringsprogram Sidst men ikke mindst kan du importere billeder fra Facebook og printe. Husk at du kan få rigtig mange designmuligheder, hvis du også downloader vores bestillingssoftware. Det er ganske gratis og et rigtig godt værktøj, når du skal gøre dine billeder klar til fremkaldelse.

Lyde det spændende, og er du interesseret i at vide mere om dine muligheder for at fremkalde sjove og interessante billeder? Så læs med her.

Fremkald spændende billeder med flotte features

Vidste du, at du kan dekorere dine billeder på forskellige måder? På den måde kan du give dine private fotos et personligt touch, eksempelvis i form af en farvet kant hele vejen rundt om billedet. Du bestemmer selv farven på kanten. Det kan for eksempel være en farve, der går igen i billedet, eller en kontrastfarve til én, der allerede er i billedet. Kontrastfarver ser særligt flotte ud til billedforstørrelser, så du får et helt unikt stykke fotokunst til dit hjem.

Nyd også dine fotos forstørret op på fotopapir! Dine bedste pletskud af børnene, smukke naturbilleder eller andre stemningsfulde billeder kommer virkelig til deres ret ret på denne måde.

Eller hvad med at lave et sort/ hvidt foto i farve? Lyder det ikke interessant? Det kan faktisk lade sig gøre at give enkle elementer i dit billede en farve. Med få klik kan du udvælge områder på dit sort/ hvide foto og give dem en farve. Dermed fremhæver du visse elementer i dit foto, hvilket skaber en flot og dekorativ effekt.

Vil du have flere muligheder for at sætte dit personlige præg på dine billeder? Så anbefaler vi dig at downloade bestillingssoftwaren. Husk på at du altid kan lave det, du har lavet, om, hvis ikke du er tilfreds. Husk også at oprette dig som kunde, så kan du altid gemme det, du har lavet og arbejde videre på det senere.

Billedfremkaldelse i størrelse 13 x 18 og mange andre størrelser

Vigtigt! Du skal være opmærksom på, at det er indstillingen på dit kamera, der afgør sideforholdet på dine billeder. Det vil sige, at du har taget billederne i et bestemt format, og det kan vi ikke lave om på. Det er derfor vigtigt, at du læser om, hvordan dine billeder bliver printet. Vi har ganske kort men meget præcist fortalt om det her, hvor du kan læse lidt om det og her, hvor du kan se en video om det.

Fremkald dine bedste minder

Vi ved, hvor meget det betyder at have nogle stemningsfulde billeder fra de gode stunder, vi har nydt med venner og familier. Fremkald minderne og nyd dem hver dag. Se også vores andre gode ideer til spændende produkter du kan lave med dine billeder. Du kan for eksempel lave en flot og brugbar fotokalender, hvor dine egne billeder blive trykt direkte på siderne, eller du kan få printet dine fotos på lærred eller skumplade.

God fornøjelse med at lege med din kreativitet og flotte billeder!