Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 08

Bæredygtighed

Hos CEWE går vi op i klimaet og bæredygtighed

Se mere

CEWE producerer klimaneutralt

Gennemsigtighed er særligt vigtig for os. Derfor bliver vores miljømæssige og sociale forpligtelse regelmæssigt undersøgt og certificeret af anerkendte partnere.

FSC®-certificeret serviceudbyder

Alle energiledelsessystemer på de tyske driftssteder opfylder kravene i henhold til DIN EN ISO 50001. I overensstemmelse med disse principper forpligter vi os til kontinuerligt at forbedre den energimæssige ydeevne og støtte denne proces ved at være opmærksom på energianvendelsen, energiforbruget og energieffektiviteten ved køb af produkter og serviceydelser samt ved anvendelsen af maskiner, redskaber og anlæg. Retslige krav og egne mål, der er mere vidtrækkende, danner rammen for vores energipolitik. Herved presser vi også udviklingen af klimabeskyttelse aktivt fremad.

BMP

BMP, der blev grundlagt i 1954, er en forening for professionelle købere, logistikvirksomheder og virksomheder, der har ansvar for forsyningskæder i Tyskland og Centraleuropa. CEWE har siden 2013 været certificeret BMP-partner. Ved at skrive under på BMPs Code of Conduct forpligter CEWE sig bl.a. til at: - bekæmpe korruption - undgå kartellignende aftaler - ikke at bruge børne- eller tvangsarbejde - overholde etiske principper overfor leverandører - overholde menneskerettighederne - beskytte miljøet og sundheden - have fair arbejdsbetingelser

CDP

CDP har som mål at få virksomheder og byer til årligt at offentliggøre en miljørapport. De vejleder og hjælper over 6.000 virksomheder og 550 byer med, hvordan virksomhederne og byerne kan mindske deres påvirkning af miljøet. Med CDP-logoet viser CEWE, at vi hele tiden arbejder på at mindske vores fodaftryk, og at vi er gennemsigtige i forhold til vores effekt på klimaet. Vores årlige bæredygtighedsrapport er et eksempel herpå.

The Global Compact

The Global Compact er et FN-initiativ, som arbejder for at bekæmpe korruption, slaveri, børnearbejde og uværdige arbejdsbetingelser i hele verden. Initiativet er bygget på ti grundlæggende principper, som samlet dækker over de fire områder. CEWE har forpligtet sig til at følge disse grundprincipper, hvilket betyder, at vi opererer ansvarsfuldt, bæredygtigt og fair.

I dag deltager mere end 13.000 virksomheder og andre stakeholder fra mere end 160 lande i initiativet.

Socialt ansvar

Vi har i mange år støttet sociale, sportslige og kulturelle projekter. Vi arbejder konstant på at sikre optimale arbejdsforhold for vores medarbejdere, på at hjælpe svage i vores nærmiljø og på at støtte sårbare børn og familier.

Sponsorater

Børn er vores fremtid. Derfor ligger det os på sinde at hjælpe børn og deres familier, som af den ene eller anden grund går igennem en hård tid ingen burde opleve. Vi støtter en række organisationer såsom Børneulykkesfonden, SOS Børnebyer og Familier med kræftramte børn, som arbejder utrætteligt for at give sårbare børn den bedste barndom muligt.

Læs mere

Fotoklubber

Små og store fotoklubber spiller en stor rolle for at holde passionen for det gode fotografi ved lige. Derfor støtter vi klubberne, så medlemmerne fortsat kan lære og lade sig inspirere af hinandens unikke vinkler og tilgange til at forevige verden omkring os.

Fotoevents

Vi sponserer events, hvis formål er at udbrede de mange fantastiske og kreative muligheder, dét at fotografere giver. Vi har blandt andet støttet Fotodage Viborg, Fotofestival i Silkeborg og FotoMarthon.

Tilfredse medarbejdere

Hos CEWE Danmark har vi fokus på et godt arbejdsmiljø for vores ca. 30 fastansatte medarbejdere og 15 studentermedhjælpere. Her er der plads til alle uanset alder, udseende, køn, erfaring osv. Hos CEWE Danmark tilstræber vi at have balance mellem arbejde og privatliv, vi engagerer os og tager os tid til vores medarbejdere og kollegaer.