Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 08

Bryllupskort slider Bryllupskort slider

Bryllupskort

Fra "save the date" til takkekort: Alt til livets smukkeste dag

Til produktoversigt

Elegant papir til dit bryllup

Skab den rette stemning allerede inden den store dag!

Sæt dit eget præg med eksklusiv effektlak

Design dine kort lige så unikke som dit bryllup!

Hvor vil du lave dine kort eller invitationer?

Se hvad forskellen er mellem at bestille i appen, online eller i fotoprogrammet

CEWE-app

  • Bestil nemt og hurtigt
  • Design dine kort når og hvor du vil
  • Send et fysisk postkort direkte fra appen
Vi anbefaler

Design kort online

  • Find din favorit blandt alle vores materialer
  • Vælg mellem masser af designs og layouts
  • Arbejd på dine kort fra forskellige enheder

CEWE Fotoprogram

  • Lav dit eget design
  • Stort produkt- og materialeudvalg
  • Vælg mellem masser af designs og layouts

Lav selv jeres bryllupsinvitationer online

Kimer bryllupsklokkerne i det fjerne? Så er det snart den store dag, måske den største i jeres liv hidtil. Har I sendt bryllupsinvitationer ud? Eller har I ikke rigtig kunnet finde nogen, der faldt i jeres smag? De præfabrikerede fra supermarkederne er fine til mange ting, men til dit bryllup er du måske på udkig efter noget ganske særligt… Det har du nu fundet, så du behøver ikke lede mere. Hos Bilka fotoservice kan du bestille smukke og personlige bryllupsinvitationer med dit eget udvalgte billede trykt på.

Kortene leveres i pakker á 10 stk. inkl. en flot kuvert.

Bryllupsinvitationer – vælg mellem mange forskellige designs

Du vælger selv, om du vil lave dine invitationer direkte på vores hjemmeside, eller om du vil downloade vores bestillingssoftware. Softwaren giver dig flest designmuligheder og er ganske gratis. Skal det være hurtigt og nemt, kan du lave bryllupsinvitationerne på vores CEWE app.

Download vores bestillingssoftware og tag et kig. Find inspiration og vælge den indbydelse, du synes bedst om. Design din bryllupsinvitation og indsæt det billede, I har valgt skal på. Læg din bestilling i varekurven og invitationerne bliver leveret i løbet af 3 – 6 hverdage.

Hvis ikke I har et godt og egnet billede til en bryllupsinvitation, kan I tage et, eller få andre til at tage et godt billede af jer to sammen. Nogle vælger et lidt sjovt foto til deres indbydelser, måske har en af vennerne et festligt billede fra da I lige havde mødt hinanden? Andre vil gerne have et stilistisk eller romantisk billeder på invitationen til bryllup. Vælg det I synes bedst om, det er jo jeres bryllup.

Tekst på jeres hjemmelavede bryllupsinvitationer

Bryllupsinvitationerne er noget af det første, I skal have på plads, når I har bestemt datoen og booket kirken. Hvis I er i god tid, kan I være nogenlunde sikre på, at alle de inviterede venner og familiemedlemmer kan komme, så jo før I inviterer, jo bedre. Det mest brugte er, at man sender invitationerne ud ca. 3 måneder før, brylluppet skal stå. Har i fuldstændig styr på, hvad der skal stå på indbydelserne? Ellers kan I læse med her og få lidt inspiration:

Hvem er invitationen til? Skriv meget gerne navnene på alle dem, der er inviteret med i stedet for f. eks. ’Familien Andersen’. Ellers kan det være svært at regne ud, om invitationen gælder hele familien eller de voksne uden børn

Hvad er de inviteret til? Flere brudepar bruger at blive viet i kirken for derefter at holde en reception og til sidste slutte det hele af med en middag og en stor fest. Hvad gør I, og hvad er gæsterne inviteret til?

Hvor og hvornår skal det foregå? Her skal der stå både adresse på kirken og stedet, hvor festen skal foregå samt klokkeslæt for begge dele

Husk også at skrive en SU-dato på. Det er for dinegen planlægnings skyld, så du ved, hvornår du kan give kokken mv. endelig besked om, hvor mange I bliver til brylluppet

Sidst men ikke mindst: Hvem er bryllupsinvitationen fra? Her kan i slå to fluer med ét smæk ved at lave vores bryllupsinvitationer med jeres eget billede på. Så er der i hvert fald ingen tvivl om, hvem afsenderen er!

Husk på at det også er i teksten på jeres bryllupsinvitationer, at I kan slå tonen an, som skal kendetegne den store dag. Nogle par foretrækker at skrive en sjov tekst eller en tekst på vers, der tilkendegiver, at stemningen er lidt uhøjtidelig, selvom et bryllup er en stor begivenhed. Andre igen er mere til det traditionelle og højtidelige, og lader også dette skinne igennem på teksten på bryllupsinvitationen. Husk på at det er jeres store dag, så I skal gøre det, I har det bedst med.

Gør det selv- bryllupsinvitationer er et stilsikkert valg

Og det er ikke spor svært. Vores hjemmeside og vores software er nemt at finde rundt i, og I bestemmer stort set selv, hvor meget af bryllupsindbydelserne I vil designe selv. Støder I alligevel ind i problemer, er I altid velkomne til at kontakte vores dygtige kundeservice, som gerne hjælper jer med stort og småt.

Se også vores andre flotte fotoprodukter, I selv kan designe

Se vores flotte bordkort og menukort, som I også kan designe selv. Når det hele er overstået, og der er ryddet op efter festen, alle gaverne er pakket ud, og I har måske oven i købet været på bryllupsrejse, sidder I nok med en helt masse gode, sjove og stemningsfulde billeder. Hvad stiller I så op med dem? I laver selvfølgelig en smuk fotobog, hvor jeres billeder og eventuelt tekst bliver trykt direkte på siderne. Også her er der utallige designmuligheder, og I kan vælge mellem forskellige formater, omslag osv. En fotobog er et smuk og håndgribeligt minde om en fantastisk dag.

Det kan også være, nogle af gæsterne ligger inde med en del gode billeder fra festen, og I har sikkert også fået taget nogle flotte fotos hos en professionel fotograf. Fremkald billederne og lav et smukt bryllupsbillede til at hænge på væggen eller til at have stående fremme i en flot ramme. Bryllupsbilledet kan du få trykt på flotte materialer såsom ægte fotolærred. Det ser flot ud, og et foto på lærred kan du have hængende hvor som helst i boligen uden at tage hensyn til lysindfald.

God fornøjelse!