Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 08

Julekort

Send en kærlig hilsen til familie og venner!

Bestil her

Top 5: Disse julekortdesigns er kundefavoritter

Find din favorit og lav fine julekort med dine egne billeder og tekst

#1 Sæt med 10 stk. inkl. hvide kuverter

218,00 kr.*

#2 Sæt med 10 stk. inkl. hvide kuverter

238,00 kr.*

#3 Sæt med 10 stk. inkl. hvide kuverter

238,00 kr.*

#4 Sæt med 10 stk. inkl. hvide kuverter

238,00 kr.*

#5 Sæt med 10 stk. inkl. hvide kuverter

238,00 kr.*

Lav personlige julekort

Mangler du kreative idéer til motivet i dine julekort eller til opbygningen? Få vores bedste idéer!

Ekspreskort

Lav fine og personlige kort hurtigt på CEWE Fotostation

Hvordan skal dine kort bestilles?

Se hvad forskellen er mellem at bestille i appen, online eller i fotoprogrammet

CEWE-app

 • Design og bestil, når du er på farten
 • Enkle designmuligheder
 • Gem dine projekter i appen
Vi anbefaler

Design online

 • Nem og hurtig bestilling
 • Ingen installation nødvendig
 • Virker på alle enheder

CEWE Fotoprogram

 • Mange designmuligheder
 • Enkel installation på din PC eller MAC
 • Gem projekter lokalt på PC'en

Lav selv julekort med dine egne billeder

Nu daler julesneen hvid. Nej det er faktisk ikke sikkert. Men det er sikkert og vist, at juletiden igen nærmer sig, og at det dermed er tid til at få skrevet de hyggelige og traditionelle julekort til venner og familie, man ikke lige skal se i juledagene. Hvis du er blevet en lille smule træt af de standardiserede julekort fra supermarkederne, har vi en hyggelig beskæftigelse til dig: Lav selv dine julekort i år og få trykt dine egne billeder derpå!

Send personlige hilsner med julekort med dine egne billeder på

Overrask dine julevenner med et flot og stemningsfuldt julekort, hvor dit eget billede er trykt direkte på. Det giver en helt anden oplevelse både at lave sådan et julekort men også at modtage det. Et julekort med eget billede på af dem man holder af vil med sikkerhed blive gemt i flere år og blive taget frem og beundret hvert år ved juletid.

Så nemt er det at lave dine julekort med fotos selv

Lad ikke overskriften skræmme dig væk! Det er faktiske meget nemmere, end du tror at lave kortene selv, og alle kan være med. Se her, hvordan du gør:

 • Lav dine julekort direkte på siden her eller download vores gratis bestillingssoftware for at få endnu flere designmuligheder
 • Vælg designskabelon eller skab designet selv fra bunden
 • Upload dit eller dine billeder og skriv din tekst på kortet
 • Se dit kort i et preview. Hvis du ikke er helt tilfreds, så gå tilbage og lav det om. Prøv dig frem med de forskellige korttyper, skrifttyper, rammer, farver og anden pynt og lav dit kort helt unikt og personligt. Nogen foretrækker det enkelt og elegant, andre giver den hele armen. Gør det du synes bedst om, det er dig, der er designeren
 • Læg dine kort i varekurven, når du er tilfreds og gør din bestilling færdig

Alle julekortene kommer i pakker á 10 stk. og er inklusiv flotte kuverter. Leveringstiden er fra 3-6 hverdage.

Skabelon til dit julekort

Er det længe siden, du har skrevet julekort sidst? Eller er det måske første gang, du skal skrive kortene selv? Så kan det godt være lidt svært at finde ud af, hvad man skal skrive, men der er heldigvis ingen rigtig eller forkert måde at gøre det på. Vi vil dog godt hjælpe dig lidt på vej, så her er lidt inspiration:

Simpelt og kort med budskabet skåret ud i pap: Lav et enkelt kort med dit billede på forsiden og GLÆDLIG JUL FRA FAMILIEN HANSEN trykt på bagsiden. Nemmere bliver det ikke!

Gør lidt mere ud af det: Lav et flot foldekort med dit eget billede af familien på forsiden, og et lille julebrev trykt på indersiden. Skiv et par linjer om, hvordan I har det og om, hvordan I skal tilbringe julen. Slut af med det obligatoriske GLÆDELIG JUL!

Giv den gas: Lav et flot julekort i elegant design med dit billede på. Pynt forsiden med guldtryk og skriv en lille hilsen med håbet om en GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR til modtageren inden i. Skriv et brev med nyt om jeres familie og om, hvad I har lavet hver især i årets løb og om, hvad I forventer og håber for det nye år. Print brevet (eller skriv det i hånden), fold det pænt sammen og vedlæg det i kortet

Julekort med guld- og sølveffekter

Vidste du, at du kan pynte dine julekort med andet end dine flotte fotos? Når du laver julekort med fotos i vores designsoftware, har du mulighed for at fremhæve visse elementer med guld, sølv eller struktur-tryk. Dermed får dine julekort endnu mere personlig stil og et særlig eksklusivt look. Fremhæv eksempelvis ordene Glædelig jul eller snefnuggene på billedet eller det kunne være lille Idas nissehue. Det er dine personlie julehilsner, så du skal gøre det, du synes, der flottest ud.

Lav sjove julekort, søde julekort…

Det er helt op til dig, om julekortet skal være den traditionelle, korte hilsen med et billede af jeres familie udenpå, eller om du vil prøve noget andet. Du kan uploade lige præcis det billede, du synes, så vælg eventuelt et sjovt og anderledes billede, hvis julekortet skal få et smil frem på læberne hos modtageren. Nogle vælger at lave opstillede billeder, hvor hele familien er samlet og har nissehus på. Det kan også være et foto af jeres nye hus, et yndigt billede af børnene eller et smukt naturbillede fra haven. Andre vælger at tage nogle sjove og lidt utraditionelle billeder til årets julekort. Hvad siger du for eksempel til et julekort med familiens kæledyr med nissehus på? Eller med et foto af ungerne i vild pudekamp i dobbeltsengen iført juletøj? Eller…?

Bestil dine julekort online

Du kan designe og bestille dine julekort og andre kort og invitationer direkte her på siden. Hvis du vil have flere designmuligheder, og hvis du vil bruge vores flotte guld, sølv og strukturtryk, skal du hente vores gratis bestillingssoftware. Du kan også vælge at lave dine julekort i vores CEWE app. Det er nemt og bekvemt, særligt hvis du er meget på farten.

Se også vores andre fotoprodukter du kan lave med dine egne billeder

Du kan også lave andre indbydelser hos Bilka Fotoservice, hvor du også kan benytte de flotte designeffekter. Lav for eksempel invitationer til sommerens arrangementer. Måske skal du holde konfirmation eller barnedåb eller måske er en anden stor begivenhed under opsejling. Lav indbydelserne her og send en flot og personlig hilsen afsted til venner og bekendte.

Måske er dine billeder bare så gode, at du også gerne vil bruge dem til andre fotoprodukter? Se vores store udvalg af vægbilleder, du selv kan lave med dine egne fotos. Plakater og fotolærreder i mange varianter og størrelser med dine egne billeder pynter i ethvert hjem.

Du kan også fremkalde dine billeder og lave fotoforstørrelser mv.

Kundeservice

Vores kundeservice ved rigtig meget om alle vores fotoprodukter, både invitationer, fotobøger og andre af vores fotoprodukter. Så ring eller skriv endelig, hvis du får brug for hjælp.

Rigtig god fornøjelse – og glædelig jul