Tilmeld dig vores nyhedsbrev få 20% på din første fotoordre.

Kundeservice
Kontakt kundeservice:
78 79 78 08

Fremragende kvalitet

Billeder vi har taget til særlige begivenheder og af vores familie og venner, har ofte en ganske særlig plads i vores hjerter. Hos CEWE ved vi, vi laver fotobøger i allerbedste kvalitet.

CEWE FOTOBOG: Testvinder i Politiken!

Testvinder i Politiken 2020

Selvom vi aldrig selv har været i tvivl om, at CEWE FOTOBOG er den bedste af sin slags og at vores fotoprogram tilbyder en masse fine features, som gør det nemt at designe sin fotobog præcis, som man ønsker det, så er det altid dejligt at blive bekræftet i det! Og netop dét gjorde dagbladet Politiken i december 2020, hvor de kårede CEWE FOTOBOG som testvinder med 6 ud af 6 mulige.

Politikens to fagdommere - den ene med en baggrund som designchef og mangeårig erfaring med visuelle identiteter og den anden med en baggrund som pressefotograf og vinder af Årets Pressefoto – har testet seks forskellige fotobøger og layoutprogrammer på det danske marked og deres konklusion var, at CEWE FOTOBOG og vores fotoprogram var deres favorit.

Læs selv hele testen her

Se et udvalg af de nyeste tests og anmeldelser af vores fotoprodukter

Vi er nr. 1 i Europa!

I 2021 har vi vundet priserne ”Best Photo Service Worldwide” for Vægkalender A2 med guldtryk og ”Best Retail Finishing System Worldwide” for vores CEWE Fotocenter.

CEWE Fotoverden-appen har vundet prisen ”EISA Photo Service 2021-2022”. EISA fremhæver den nemme proces, hvor appen hurtigt omdanner dine billeder til en CEWE FOTOBOG.

Også i 2020 sejrede CEWE i kategorien "Bedste fotoprintservice". CEWE PHOTOBOG med læder- og lærredindbinding.

"Med CEWE Verden-app'en får du adgang til det største sortiment i branchen.

30 forlag fra kendte fotomagasiner fra hele verden har valgt vinderen af ​​TIPA World Awards 2019. CEWE hexxas sejrede i kategorien “Bedste fotoservice i hele verden”

Denne app giver en brugervenlig fotoservice til folk, der ønsker at vise deres billeder. Vælg blot 22 billeder, og lad den designe en fotobog, der kan let tilpasses yderligere.

”Plakat og fotobog er i absolut topklasse.” Så kort opsummerer Digital Foto de fotoprodukter, de modtog fra CEWE i forbindelse med deres store undersøgelse af fotoproducenter i Danmark.

CEWE var igen bedst i en test i en test udført af Digital FOTO (14/2018). "Dine bedste billeder fortjener at blive vist på papir."

I kategorien "Bedste fotoservice i hele verden" kom CEWE på toppen med CEWE FOTOBOOK indbinding med effektlak.

CEWE FOTOBOG med layflat indbinding blev kåret til Årets billedprodukt 2017/2018 af Elektronikkbransjen i Norge.

Komputer for Alle testede i 2017 forskellige fotobøger. Deres holdning var klar: "Fotobogen gør det godt på alle parametre: Farverne er rene og klare, omslaget er pænt og programmet er nemt at bruge."

”Udvalget fra CEWE er overraskende bredt. Næsten alle ting, som man i teorien kan trykke sit eget motiv på, kan man designe og bestille hos CEWE.”

"Testvinder CEWE - bedste papirkvalitet og billedkvalitet"