Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 08

Fremragende kvalitet

Billeder vi har taget til særlige begivenheder og af vores familie og venner, har ofte en ganske særlig plads i vores hjerter. Hos CEWE ved vi, vi laver fotobøger i allerbedste kvalitet.

Begynd på din fotobog

CEWE FOTOBOG: Testvinder i Politiken!

Testvinder i Politiken 2020

Selvom vi aldrig selv har været i tvivl om, at CEWE FOTOBOG er den bedste af sin slags og at vores fotoprogram tilbyder en masse fine features, som gør det nemt at designe sin fotobog præcis, som man ønsker det, så er det altid dejligt at blive bekræftet i det! Og netop dét gjorde dagbladet Politiken i december 2020, hvor de kårede CEWE FOTOBOG som testvinder med 6 ud af 6 mulige.

Politikens to fagdommere - den ene med en baggrund som designchef og mangeårig erfaring med visuelle identiteter og den anden med en baggrund som pressefotograf og vinder af Årets Pressefoto – har testet seks forskellige fotobøger og layoutprogrammer på det danske marked og deres konklusion var, at CEWE FOTOBOG og vores fotoprogram var deres favorit.

Læs selv hele testen her

Se et udvalg af de nyeste tests og anmeldelser af vores fotoprodukter

Vi er nr. 1 i Europa!

I 2023 vinder vi TIPA-prisen «Bedste Fotoservice» for 6. år i træk, og denne gang vandt vi for vores nye produkt CEWE FOTOBOG Digitaltryk standard på 100% genanvendt papir.

CEWE har igen vundet TIPA World Award-prisen! I 2022 vinder vi for det personlige etui til CEWE FOTOBOG i kategorien Best Photo Service.

I 2021 har vi vundet priserne ”Best Photo Service” for Vægkalender med effektlak i guld A2 og ”Best Retail Finishing System” for vores CEWE Fotocenter.

CEWE Fotoverden-appen har vundet prisen ”EISA Photo Service 2021-2022”. EISA fremhæver den nemme proces, hvor appen hurtigt omdanner dine billeder til en CEWE FOTOBOG.

Også i 2020 sejrede CEWE i kategorien "Bedste fotoprintservice". CEWE PHOTOBOG med skind- og lærredindbinding.

"Med CEWE Verden-app'en får du adgang til det største sortiment i branchen.

30 forlag fra kendte fotomagasiner fra hele verden har valgt vinderen af ​​TIPA World Awards 2019. CEWE hexxas sejrede i kategorien “Bedste fotoservice”

Denne app giver en brugervenlig fotoservice til folk, der ønsker at vise deres billeder. Vælg blot 22 billeder, og lad den designe en fotobog, der kan let tilpasses yderligere.

”Plakat og fotobog er i absolut topklasse.” Så kort opsummerer Digital Foto de fotoprodukter, de modtog fra CEWE i forbindelse med deres store undersøgelse af fotoproducenter i Danmark.

CEWE var igen bedst i en test i en test udført af Digital FOTO (14/2018). "Dine bedste billeder fortjener at blive vist på papir."

I kategorien "Bedste fotoservice i hele verden" kom CEWE på toppen med CEWE FOTOBOOK indbinding med effektlak.

CEWE FOTOBOG med layflat indbinding blev kåret til Årets billedprodukt 2017/2018 af Elektronikkbransjen i Norge.

Komputer for Alle testede i 2017 forskellige fotobøger. Deres holdning var klar: "Fotobogen gør det godt på alle parametre: Farverne er rene og klare, omslaget er pænt og programmet er nemt at bruge."

”Udvalget fra CEWE er overraskende bredt. Næsten alle ting, som man i teorien kan trykke sit eget motiv på, kan man designe og bestille hos CEWE.”

"Testvinder CEWE - bedste papirkvalitet og billedkvalitet"

CEWE vinder TIPA Awards

Ud over diverse tests har vi også vundet den prestigefyldte, internationale TIPA World Award hele syv gange:

  • I 2023, for CEWE FOTOBOG med 100 % genanvendt papir, vores nyeste papirtype
  • I 2022, for personligt etui til CEWE FOTOBOG
  • I 2021 for produktet Vægkalender A2 med effektlak i guld og for CEWE Fotocenter.
  • I 2020 for CEWE FOTOBOG med skind- og lærredsindbinding.
  • I 2019 for produktet hexxas, der er sekskantede vægbilleder.
  • I 2018 for CEWE FOTOBOG med indbinding og effektlak.

Hvert år uddeler TIPA (Technical Image Press Association) priser i forskellige kategorier, og CEWE har vundet flere gange blandt andet indenfor kategorien Best Photo Service.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og få 20% på din første ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af:

  • Spændende nyheder inden for vores produktsortiment
  • Kreative tips og idéer til dine billeder
  • Gode tilbud
  • Sjove fotokonkurrencer.
Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet, hvis du fortryder dit samtykke. Vi deler naturligvis aldrig dine personlige oplysninger med andre!

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.