Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 08
Cewe fotobog slider Cewe fotobog slider

CEWE FOTOBOG hardcover med effektlak

Her er ikke kun billederne et blikfang: Dekorer din CEWE FOTOBOG med effektlak, der både kan mærkes og ses.

Cewe

Guld

 • Eksklusivt og elegant look
 • Mange designmuligheder
 • Perfekt til bryllup og rejser

Effektlak i roseguld

 • Trendy og smukt look
 • Mange designmuligheder
 • Perfekt til fotobøger med baby og fødselsdag
Cewe

Effektlak i sølv

 • Strålende og klassisk look
 • Mange designmuligheder
 • Perfekt til jubilæum, familiefester og konfirmation
Cewe

Blank effektlak

 • Et helt unikt look
 • Mange designmuligheder
 • Perfekt til den helt særlige fotobog

CEWE FOTOBOG formater med effektlak

Vælg mellem syv formater!
CEWE FOTOBOG stor

Stor

CEWE FOTOBOG stor panorama

Stor panorama

CEWE FOTOBOG XL

XL

CEWE FOTOBOG XXL

XXL

CEWE FOTOBOG XXL panorama

XXL panorama

CEWE FOTOBOG Kvadratisk

Kvadratisk

Cewe fotobog kompakt panorama

Kompakt panorama

CEWE FOTOBOG med skind- og lærredindbinding

Andre fotoprodukter med effektlak

Dekorer kort, invitationer og Retro Prints med effektlak!

Hvor vil du lave din CEWE FOTOBOG?

Se hvad forskellen er mellem at bestille i appen, online eller i fotoprogrammet

CEWE-app

 • Design og bestil, når du er på farten
 • Enkle designmuligheder
 • Gem dine projekter i appen
Vi anbefaler

CEWE Fotoprogram

 • Mange designmuligheder
 • Enkel installation på din PC eller MAC
 • Gem projekter lokalt på PC'en

Design online

 • Nem og hurtig bestilling
 • Ingen installation nødvendig
 • Virker på alle enheder

Flot fotobog med elegante designdetaljer i guld, sølv og struktur-lak

Lav et smuk og håndgribeligt minde fra din store dag! Din egen personlige fotobog med de flotte fremhævede elementer kan du tage frem, når du har lyst og se alle de gode og stemningsfulde billeder igennem igen og igen.

Som noget nyt kan du nu lave indbindingen af din fotobog med et eksklusivt strejf af noget ganske særligt. Lav din fotobog med effektlak i vores gratis designsoftware som indeholder mange skabeloner og muligheder og nu også vores helt nye tiltag: Sølv eller guldtryk samt struktur-effekt.

Se her, hvordan du gør:

 • Download vores gratis design-software. Så får du mulighed for at lave din fotobog med de flotte designeffekter og du får adgang til en hel verden af muligheder for at lave din fotobog præcis som du vil have den
 • Åbn en tom fotobog eller vælg en skabelon
 • Træk billeder fra din mappe, som du har lavet i forvejen, over i din fotobog
 • Tilføj tekst, rammer, farver mv. Du bliver guided igennem processen med gode tips og ideer
 • Se et preview af din fotobog, før du bestiller den. Her kan du tjekke, at alt er som det skal være. Se efter, om billederne er, som de skal være og at fotobogen ser flot ud. Så er du sikker på ikke at modtage en fotobog med fejl
 • Hvis alt er i orden; læg din fotobog i varekurven og færdiggør din bestilling

Når du bruger vores software, skal du oprette dig dom kunde med login. Dermed får du også mulighed for at gemme din fotobog eller dit fotoprodukt og arbejde videre på det en anden dag.

Selvom det er nemt og hyggeligt selv at lave en lækker fotobog med dine egne billeder, kan det være et stort arbejde. Så vi anbefaler at du downloader vores bestillings-software. Med det kan du arbejde på din fotobog, gemme det, du har lavet og logge på og arbejde videre med den senere.

Fotobøger med sølv, guld og effekt-lak

De lækre designeffekter kan du bruge på fotobogens indbinding.

Sølv og guldtryk er især egnet til de fotobøger, du synes, skal have et strejf af noget eksklusivt eller noget andet ganske særligt over sig. Det kan eksempelvis være i fotobogen fra jeres bryllup eller fra særlige stunder på jeres rejse. Vælg at give visse elementer et drys sølv eller guld, for eksempel dine smykker på bryllupsbilledet, eller titlen på fotobogen

Designeffekterne er også velegnede at benytte, hvis du laver en årbog med billeder fra året, der gik. Med de nye, lækre design-muligheder bliver din personlige billedbog endnu flottere. Benyt dig også af den nye effekt-lak, som fremhæver og ’løfter’ elementer, du har valgt. Dermed har det en både visuel og mærkbar effekt

Supplér med et strejf af guld eller sølv der, hvor du finder det flottest. For eksempel med guld på juletræet, hvis der er et vinterbillede på din fotobog. Det kunne for eksempel være, at du har lavet en årsbog over året, der er gået. Den begynder og sluttet ofte om vinteren ved årsskifte. Har du lavet en fotobog med et sommerbilleder på forsiden? Lav et let sølvstrejf hen over himlen på billederne. Dét giver en meget smuk og stemningsfuld fotobog

Udover de lækre guld-, sølv- og struktureffekter har fotobogen andre designelementer til siderne i bogen. Du kan eksempelvis tilføje rammer, skygger, farver og tekst. I tekstfelterne kan du komme med dine egne iagttagelser eller søde og sjove små historier om det, der sker på billederne. Du kan også indsætte sjove talebobler og lege med farver og baggrunde.

Designeffekterne kan du bruge på fotobøger i formaterne Kompakt panorama, Kvadratisk, Stor, Stor panorama, XL, XXL og XXL panorama. Det er de formater, der ofte bruges til at lave blandt andet bryllupsbøger, barnets bog og fotobøger om rejser.

Formatet Stor er vores kunders favorit og har et klassisk fotoalbumformat. Der er plads til både at indsætte store billeder og fotocollager samt til at tilføje tekst. Stor panorama er samme størrelse, men vender på den anden led. Derfor er den et godt valg til billeder i tværformat. Fotobog XL er i et flot, kvadratisk format og giver en anderledes og flot oplevelse at sidde med.

Vælg det format, der passer til dig og den typer fotobog, du vil lave. Ved alle formater kan du vælge mellem forskellige typer indbinding og forskellige papirkvaliteter. Med dine bedste pletskud fra en dejlig begivenhed, et flot format og indbinding af fotobogen samt de lækre designeffekter, vil du få et mageløst smukt minde, du kan tage frem og nyde igen og igen. Med en fotobog har du altid minderne lige ved hånden, og du kan kigge i bogen, når som helst du har tid og lyst. Lad også din flotte fotobog ligge fremme på bordet til pynt og for at indbyde til en hyggestund for både dig og dine gæster. For man vil jo gerne have nogen at dele minderne med, ikke sandt?

Lav kort og indbydelser med effektlak

De flotte designeffekter kan også bruges, når du skal lave kort og invitationer. Måske skal du invitere til bryllup eller barnedåb? Så kan du dekorere invitationerne med små hjerter i guld eller sølv eller du kan fremhæve jeres navne med effektlak. Vores kort fås i mange forskellige varianter, så der er også et CEWE CARD der passer til den lejlighed, du skal invitere til.

Se også vores andre fotoprodukter med dine egne billede

Når du handler hos Bilka Fotoservice kan du lave mange forskellige fotoprodukter med dine egne billeder. hvis due r på udkig efter gaveidéer, så tag et kig på vores fotogaver. Her finder du noget til hele familien og til veninderne, vi laver alt lige fra fotokrus til mobilcovers.

Vi har den bedste kundeservice

Det er nemt og ligetil at lave fotobøger med effektlak og vores andre fotoprodukter. Men skulle du alligevel støde ind i problemer kan du altid kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon. De sidder klar til at hjælpe dig med alt lige fra funktioner i softwaren til spørgsmål om levering og betaling.