Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 08

Tilfredshedsgaranti slider Tilfredshedsgaranti slider

Tilfredshedsgaranti

Du får 100 % tilfredshedsgaranti på vores CEWE fotoprodukter. Vi er nemlig kun tilfredse, når du er tilfreds!

100 % tilfredshedsgaranti
Dansk kundeservice

Vores garanti til dig Uanset om du har lavet en CEWE FOTOBOG, en kalender, et vægbillede eller kort, kan du benytte dig af tilfredshedsgarantien. Hvis du modtager et produkt, du ikke er tilfreds med, bedes du kontakte vores kundeservice inden for en måned efter modtagelse. Sammen med dig finder vi den bedste løsning.

Sådan fungerer vores tilfredshedsgaranti

Det vigtigste for os er, at du er tilfreds med dit fotoprodukt. Derfor gælder vores 100 % tilfredshedsgaranti på alle CEWE fotoprodukter. Bestiller du mere end 3 helt ens fotoprodukter i samme ordre, frafalder din tilfredshedsgaranti. Ved store ordrer, hvor du skal bruge det samme produkt i mange eksemplarer, anbefaler vi, at du laver et prøveeksemplar og gennemgår produktet, inden du bestiller de resterende.

Vi garanterer dig et perfekt CEWE-produkt i højeste kvalitet. Hvis du opdager en grund til at være utilfreds med dit produkt inden for 3 uger efter modtagelse, producerer vi din ordre igen eller refunderer købsprisen.

Når du har modtaget dit fotoprodukt fra CEWE, har du 3 uger til at fortælle os, hvorfor du ikke er tilfreds. Husk at oplyse dit ordrenummer, når du kontakter os.

Hvis du har modtaget dit fotoprodukt og ikke er tilfredse, bedes du kontakte os på e-mail eller telefon: bilka@cewe.dk / 78 79 78 08. Efterfølgende vil vi informere dig om returadresse og sagsnummer. Når vi har modtaget din returforsendelse, producerer vi fotoproduktet igen eller refunderer købsprisen. Det er op til dig.