CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 08
Vægbilleder
Vægbilleder hexxas
Vægbilleder hexxas
Vægbilleder

hexxas

Vis dine favoritbilleder på en kreativ måde

 • Et moderne kunstværk med sekskantede dele
 • På hård skumplade i to forskellige formater
 • Kombiner og forny fleksibelt, som en collage
 • Perfekt til ferie- og familiebilleder
fra 169,00 kr. *

Pris pr/stk ved bestilling på 10 hexxas eller derover.

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Format:

 • 18 x 15,6 cm
 • 27 x 23,4 cm

Material:

 • Trykt direkte på fem millimeter tyk hård skumplade
 • Tryk med syv farver

Produktfilm

Se hvordan hexxas kan kombineres!

Vær kreativ med hexxas

Design dine personlige hexxas og kombiner dem, som du vil!
Cewe vægbilleder hexxas produktegenskaber størrelser Cewe vægbilleder hexxas produktegenskaber størrelser Oversigt over alle formater

Arranger et billede over flere elementer, eller kombiner forskellige hexxas i størrelserne 18 x 15,6 cm og 27 x 23,4 cm i en kreativ komposition.

cewe vægbilleder hexxas produktegenskaber vægophæng cewe vægbilleder hexxas produktegenskaber vægophæng Vægmontering og placering

Med Y-stykket og magnetophænget kan du nemt kombinere dine personlige heksagoner til et samlet kunstværk, som du altid kan udvide.

cewe vægbilleder hexxas produktegenskaber hårdt skum cewe vægbilleder hexxas produktegenskaber hårdt skum hexxas

Plader af hårdt skum er af materiale af høj kvalitet til en god pris. Materialet er hvidt, stabilt, let og har lang levetid. Billedet er trykt direkte på skumpladen med UV-udskrivning og i syv forskellige farver. Overfladen er mat og giver billedet en flot, elegant finish.

hexxas vægbilleder

Vidste du, at du kan lave et hav af kreative vægbilleder med dine egne fotos her hos Bilka fotoservice? Her er noget for enhver smag, så der er med garanti også noget for dig. Du kan få trykt dine billeder på mange forskellige typer materiale, lige fra fotolærred til træ, og du kan bestille alle vores CEWE VÆGBILLEDER i mange forskellige formater og størrelser. Nu er det tid til at introducer vores nyeste skud på stammen: hexxas! Flotte og særdeles dekorative hexagon-formede vægbilleder med dine egne yndlingsmotiver på. Vi siger Wauw! Hvad siger du?

Sekskantede vægbilleder – flotte Hexxas

Er du ude efter et anderledes, moderne look til dine vægbilleder? Vil du gerne lave vægbilleder med dine egne bedste og flotteste pletskud? Så tag lige et kig på vores lækre hexxas! De flotte hexagoner er supermoderne og en markant anderledes udsmykning af dine vægge. De lækre rette linjer vil klæde din indretning, hvis du kan lide kreative, anderledes og individuelle vægdekorationer. Hvilke motiver kan du så have på dine hexxas? Det er jo helt op til dig! Det er din personlige fotovæg, du er ved at lave, så motiverne skal være nogle, du kan lide at se på, der passer til din boligindretning og som betyder noget for dig. Motiverne på hexagonerne kunne for eksempel være disse:

 • Naturbilleder
 • Feriebilleder
 • Motiver af venner og familie
 • En fed collage med en god blanding af det hele

Indret med hexxas

 • Dine hexxas gør sig godt sammen med elementer i runde former. Det kantede og det runde er gode venner, når det kommer til design og indretning. Så suppler eventuelt din boligindretning med et rundt sofabord eller runde spejle og lamper i nærheden af dine hexxas billeder.
 • Lav din helt egen fotocollage og suppler dine hexxas vægbilleder med de klassiske sekskantede spejle fra IKEA. Dermed kan du skabe et helt kunstværk på din væg med en blanding af personlige billeder og spejle.
 • Mix materialer og størrelser. Slip kreativiteten fri og se, hvad der kommer ud af det

Fleksibel ophæng

Hæng dine billeder op uden brug af rawplugs, skruer og værktøj! Fordi hexxas billederne er så lette, kan de sættes op på stort set alle vægge, uanset hvad de er lavet af. Dine hexxas sættes nemt og hurtigt op med det supersmarte magnetiske vægophæng. Træk folien af og hæng det magnetiske ophæng op på væggen. Hvis du har flere hexxas hængende, er det dermed er det også nemt og hurtigt at bytte om op dine billeder, hvis du gerne vil have dem hængende i en anden rækkefølge. Der medfølger desuden også et smart afstandsstykke, så du er sikker på at dine billeder kommer til at hænge med den samme afstand.

hexxas på forskellige måder

Er du til det matte look? Så er hexxas billederne helt perfekte. De laves trykt på let skumplade, som har det helt rigtige lidt eksklusive og matte look. Billederne i dette materiale kan hænge hvor som helst i dit hjem, også der hvor lyset strømmer ind. Og så kan de tørres af med en klud, hvis det skulle blive nødvendigt.

Du kan kombinere dine hexxas på forskellige måder. Forestil dig en fotokonstellation med 5-6 hexxas i sort/hvis og en enkelt eller 2 i farver? Eller omvendt? Med alle dine egne gode billeder at vælge i mellem samt Hexxas i flere størrelser og materialer, kan det næsten ikke lade sig gøre at vælge forkert.

Hvis du derimod gerne vil have noget glans og skinnende ind i din boligindretning, så se vores galleritryk.

Husk at du har 100 % tilfredshedsgaranti på dine CEWE VÆGBILLEDER fra Bilka fotoservice.

God fornøjelse!