CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 08
CEWE FOTOBOG Kids CEWE FOTOBOG Kids CEWE FOTOBOG Kids

CEWE FOTOBOG Kids

Fotoglæde for dine børn

Oplev verden billede for billede: En CEWE FOTOBOG til de mindste, som træner motorikken, skærper sanserne og er sjov.

  • 22 ekstra tykke, afrundede sider
  • Spiralryg i høj kvalitet
  • Velegnet til små børn
229,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Format:

ca. 14 x 14 cm (lukket)

Indbinding:

Kunststof-spiralryg

Papirtype:

Digitaltryk standard (ekstra tykke, afrundede sider)

Sidetal:

22 sider

Overblik over papir og omslag

Læs mere om digitaltryk standard og spiralryg!
Cewe fotobog Kids spiralryg Cewe fotobog Kids spiralryg Kunststof-spiralryg

Takket være spiralryggen i kunststof er det let at vende de ekstra tykke sider - og så træner det samtidig dit barns motoriske færdigheder.

Cewe fotobog Kids digitaltryk mat Cewe fotobog Kids digitaltryk mat Digitaltryk standard

På 22 ekstra tykke, afrundede sider i digitaltryk er det en leg for dit barn at bladre igennem billeder af familie og venner.

Lav en rigtig babybog til dit lille barn

Har du også manglet en rigtig fotobog til dit lille barn? En som ikke er den bløde stofbog, som de helt små er glade for, men heller ikke én, der er for stor og tung at sidde med for det lille barn? Så skal du bare se med her, hvor vi fortæller om CEWE FOTOBOG Kids, som du kan lave i samarbejde med Bilka fotoservice. Læs med her!

Med denne babybog får du en rigtig bog til din baby med dine egne billeder i, som dit lille barn selv kan sidde med og selv kan bladre i. Bogen laver du online, hvor du uploader de billeder, du vil have med i bogen. Du bestemmer selv meget af babybogens design og indhold. Dermed er den målrettet dit barn og hans eller hendes behov og hvad han interesserer sig for i øjeblikket.

Bøger og indlæring til det lille barn

Dit barn har sikkert masser af legetøj. Især hvis det er dit første barn, er den lille sikkert blevet forkælet efter alle kunstens regler og har nu bamser, klodser, puttekasser og pædagogisk korrekt trælegetøj. For de små skal jo underholdes og have noget at lege med. Men vidste du egentlig, at du kan slå to fluer med ét smæk, når det kommer til legetøj til dit lille barn? Giv ham legetøj og bøger, er både er underholdende og lærerige! Små børn er så lærenemme, de elsker at lære nyt og fanger hurtigt, hvad tingene går ud på. Det kan du benytte dig af, når dit barn underholder sig med babybøger: Lav en bog, der både er sjov at kigge i og lærerig på samme tid, lav en CEWE FOTOBOG Kids som dit barns allerførste bog. Fotobogen til de små er med dine egne billeder og eventuelt med lidt tekst trykt direkte på siderne.

Teksten til billederne i babybogen kan for eksempel være små sætninger, som barnet, der snart skal i skole selv kan læse. Det kan også være nogle af de små ord, som børn lærer først, som for eksempel hus, hund, kat, sol osv. og så skal der selvfølgelig også være billeder. Hvis du er interesseret i andet lærerigt legetøj til dit barn, så tag også et kig på vores vendespil med dine egne billeder trykt på kortene.

Derfor er CEWE FOTOBOG Kids den perfekte babybog

Denne babybog er ikke én af den slags, hvor man gemmer billeder og oplysninger om baby, nej det er sådan én, som det lille barn selv kan sidde med og bladre i. Det er faktisk en meget børnevenlig bog, se bare her:

  • Babybogen har tykke sider med afrundede hjørner. Så er siderne nemmere at få fat i for et par små fingre, og det lille barn risikerer heller ikke at skære sig på de skarpe sider
  • Bogen har en størrelse og et format, der gør, at den er nem at holde. Den er hverken for lille eller for stor og tung at sidde med
  • Billederne i babybogen bliver trykt i flotte, klare farver. Det elsker børn!
  • Billederne i babybogen har du valgt! Og det vil Junior helt sikkert synes er sjovere end den færdigtrykte børnebog med billeder af mennesker, han ikke kender.

Hvad kan babybogen handle om?

I det hele taget har du med CEWE FOTOBOG Kids mange muligheder for at designe og målrette din fotobog til dit barn, hans alder og det, han øver sig på i øjeblikket.

Du kan lave babybogen som en billedbog med fotos af velkendte ting og ansigter, som dit lille barn ser hver dag. Det kunne for eksempel være en familiebog med fotos af mor og far, eventuelle søskende og bedsteforældre. Hvis I har hund eller kat, skal de selvfølgelig også have en plads i familiebogen.

Når dit barn er lidt større, kan du lave en ABC- bog, hvor barnet lærer de forskellige bogstaver og deres lyde at kende. Børn er meget lærenemme og suger til sig allerede i en meget ung alder, så længe det er noget, de synes er sjovt og interessant. Husk på at babybogen skal være til barnet. Så find nogle motiver dit barn godt kan lide at se på og nogle mundrette ord, til når han begynder at tale og lege med sproget.

En babybog er ikke kun en bog om de første år

Mange af os tænker helt automatisk på bogen om de første år, når vi tænker på en babybog. Men en CEWE FOTOBOG Kids er så meget mere end det.

Først og fremmest er denne babybog til barnet, ikke kun om barnet. Meningen er, at barnet selv kan sidde med fotobogen og bladre i den og blive underholdt af de fine billeder og måske lege lidt med ord og sproget. Dermed er babybogen en bog til at underholde dit lille barn, men det er også en læringsbog, hvor dit barn lærer de første ord og måske også ordenens begyndelsesbogstav og bogstavernes lyde. Leg og læring er vigtig for det lille barn, og børnene kan heldigvis rigtig godt lide at lære nyt.

Hvad kan du bruge en CEWE FOTOBOG Kids til?

Du kan lave forskellige varianter af babybogen alt efter, hvilken alder dit barn har, og hvad han synes er spændende. Du kan for eksempel lave en mini ABC-bog til det lidt større barn. Børn starter som bekendt tidligt med at lege indlæringen ind i dag, så bliv ikke forskrækket over forslaget! Allerede i børnehaven lærer børnene tal og bogstaver, og de fleste børn er ikke ret gamle, før de synes, det er sjovt at lære at skrive sit eget navn. Og det er netop hele humlen i det: Det skal være sjovt! Og da du kan designe CEWE FOTOBOG Kids præcis så den rammer det, dit barn gerne vil have, er den helt perfekt til leg og indlæring. Babybogen er også god som pegebog, hvor du sammen med dit barn kan pege på billederne i bogen og sige navne og ord.

God fornøjelse med at lave dit barns helt egen, personlige fotobog!