SE AKTUELLE KAMPAGNER - KLIK HER
Modtag nyhedsbrevet Få 20% på din første fotoordre*
KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00-20:00**
Tlf.: 7879 7808

Individuel, fleksibel, moderne: Vis dine bedste fotos frem på en kreativ måde med hexxas!

Giv dine bedste billeder et usædvanligt, intenst look! Få billederne trykt på sekskantede skumplader med mat overflade. Lav ét motiv sat sammen af flere heksagoner eller kombiner forskellige heksagoner i én dekorativ vægcollage. Heksagonerne fås i størrelserne 18 x 15,6 cm og 27 x 23,4 cm. Med Y-stykket og magnetophænget kan du gøre dine bedste øjeblikke fleksible og til et stilfuldt kunstværk på din helt egen måde. Du kan altid udvide din vægdekoration med flere heksagoner med dine yndlingsmotiver. De er perfekte til for eksempel et portrætgalleri, landskabsbilleder og rejsefotos.

Og se bare her: collagen kan blive større for hver rejse! Indsæt nye heksagoner efter din næste rejse og udvid vægdekorationen. Bring de eksotiske himmelstrøg hjem i stuen som en smart og personlig vægdekoration.

  • Hårde skumplader som heksagoner
  • Fås i størrelserne 18 x 15,6 og 27 x 23,4 cm
  • Mange muligheder for at udvide din vægdekoration
  • Fleksibel ophæng med magneter
  • fra 139,00 kr*
hexxas

Gem dine bedste øjeblikke kreativt med hexxas

Formatoversigt

Formatoversigt

Pynt en væg med flere af dine bedste minder:
Arrangér dine billeder på en elegant og smart måde, med dine
fotos printet på plader i størrelserne 18 x 15,6 eller 27 x 23,4 cm.
Heksagon på hård skumplade

Hexagon på hård skumplade

Den hårde men lette skumplade er god kvalitet til lav pris. Materialet giver et moderne udtryk, er meget stabilt og har en lang levetid.

Nem montering: Heksagonet er nemt at hænge op: Med det Y-formede monteringsstykke får du altid den samme afstand mellem dine hexagoner, når du skal have flere hængende sammen. Med et praktisk magnetophæng får du hurtigt dine heksagoner op på væggen. Du trækker blot foliet af og hænger dem op. Takket være magneten kan du altid nemt ændre din collage og udskifte dine billeder eller bytte rundt på dem.
Y-stykket - gør det let at hænge op: Med Y-stykket holder du altid den rigtige afstand mellem pladerne, når du hænger dine heksagoner op.
Magnetophæng: Let og ukompliceret - med det praktiske magnetophæng får du hurtigt dine heksagoner monteret på væggen. Du tager foliet af og sætter dine heksagoner op. Magneten gør, at du altid kan ændre på din collage.

Lad dig inspirere!

En collage af heksagoner i høj kvalitet!

Dine billeder som et moderne kunstværk: Sæt dine personlige heksagoner sammen til et smart og fleksibelt kunstværk bestående af dine bedste øjeblikke. Du kan altid udvide det med flere af dine yndlingsbilleder.

Top kvalitet og fremragende service er vigtig for os.

Derfor får du dette produkt med 100% tilfredshedsgaranti.

hexxas vægbilleder

Vidste du, at du kan lave et hav af kreative vægbilleder med dine egne fotos her hos Bilka fotoservice? Her er noget for enhver smag, så der er med garanti også noget for dig. Du kan få trykt dine billeder på mange forskellige typer materiale, lige fra fotolærred til træ, og du kan bestille alle vores CEWE VÆGBILLEDER i mange forskellige formater og størrelser.
Nu er det tid til at introducer vores nyeste skud på stammen: hexxas! Flotte og særdeles dekorative hexagon-formede vægbilleder med dine egne yndlingsmotiver på. Vi siger Wauw! Hvad siger du?


Sekskantede vægbilleder – flotte Hexxas


Er du ude efter et anderledes, moderne look til dine vægbilleder? Vil du gerne lave vægbilleder med dine egne bedste og flotteste pletskud? Så tag lige et kig på vores lækre hexxas!
De flotte hexagoner er supermoderne og en markant anderledes udsmykning af dine vægge. De lækre rette linjer vil klæde din indretning, hvis du kan lide kreative, anderledes og individuelle vægdekorationer.
Hvilke motiver kan du så have på dine hexxas? Det er jo helt op til dig! Det er din personlige fotovæg, du er ved at lave, så motiverne skal være nogle, du kan lide at se på, der passer til din boligindretning og som betyder noget for dig. Motiverne på hexagonerne kunne for eksempel være disse:

• Naturbilleder

• Feriebilleder

• Motiver af venner og familie

• En fed collage med en god blanding af det hele
Indret med hexxas


• Dine hexxas gør sig godt sammen med elementer i runde former. Det kantede og det runde er gode venner, når det kommer til design og indretning. Så suppler eventuelt din boligindretning med et rundt sofabord eller runde spejle og lamper i nærheden af dine hexxas billeder.

• Lav din helt egen fotocollage og suppler dine hexxas vægbilleder med de klassiske sekskantede spejle fra IKEA. Dermed kan du skabe et helt kunstværk på din væg med en blanding af personlige billeder og spejle.

• Mix materialer og størrelser. Slip kreativiteten fri og se, hvad der kommer ud af detFleksibel ophæng


Hæng dine billeder op uden brug af rawplugs, skruer og værktøj! Fordi hexxas billederne er så lette, kan de sættes op på stort set alle vægge, uanset hvad de er lavet af. Dine hexxas sættes nemt og hurtigt op med det supersmarte magnetiske vægophæng. Træk folien af og hæng det magnetiske ophæng op på væggen. Hvis du har flere hexxas hængende, er det dermed er det også nemt og hurtigt at bytte om op dine billeder, hvis du gerne vil have dem hængende i en anden rækkefølge. Der medfølger desuden også et smart afstandsstykke, så du er sikker på at dine billeder kommer til at hænge med den samme afstand.


hexxas på forskellige måder


Er du til det matte look? Så er hexxas billederne helt perfekte. De laves trykt på let skumplade, som har det helt rigtige lidt eksklusive og matte look. Billederne i dette materiale kan hænge hvor som helst i dit hjem, også der hvor lyset strømmer ind. Og så kan de tørres af med en klud, hvis det skulle blive nødvendigt.

Du kan kombinere dine hexxas på forskellige måder. Forestil dig en fotokonstellation med 5-6 hexxas i sort/hvis og en enkelt eller 2 i farver? Eller omvendt? Med alle dine egne gode billeder at vælge i mellem samt Hexxas i flere størrelser og materialer, kan det næsten ikke lade sig gøre at vælge forkert.

Hvis du derimod gerne vil have noget glans og skinnende ind i din boligindretning, så se vores galleritryk.

Husk at du har 100 % tilfredshedsgaranti på dine CEWE VÆGBILLEDER fra Bilka fotoservice.

God fornøjelse!

 

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.