SE AKTUELLE KAMPAGNER - KLIK HER
Spar 30% på print hele januar
KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00-20:00**
Tlf.: 7879 7808
Nyhedsbrev - Tilmeld her
Plakater og fotolærreder > Flerdelt vægdekoration

En verden af muligheder: Flerdelt vægdekoration

Har du mange fantastiske fotos, og har du brug for ideer til, hvordan du får dem til at stråle? Så vil vi gerne hjælpe dig. Med vores flerdelt vægdekoration kan du skabe en ekstraordinær effekt med op til seks af dine flotteste fotos. Uanset om ét af dine motiver skal fordeles over flere dele, eller om du vil bruge flere af dine smukke motiver - vi sætter ingen grænser for din kreativitet!

Du kan vælge mellem et stort udvalg af layouts og materialer. Du vælger selv motiverne, så du får helt unikke vægdekorationer.

Flerdelt vægdekoration fås til følgende produkter: Plakat XXL, fotolærred, hårdskumplade, alu-plade, akrylglas og galleri tryk. 

Flerdelt vægdekoration med et motiv

Dit foto fordeles på flere separate dele, f.eks. på tre lærreder på samme måde som ved et triptykon. Flerdelt vægdekoration fås i flere formater med to, tre eller fire dele, som kan kombineres på talrige måder. 

Mehrteiler mit einem Motiv
Todelt

Todelt

fra 68,00 kr*
Tredelt

Tredelt

fra 207,00 kr*
Firdelt

Firdelt

fra 196,00 kr*

Flerdelt vægdekoration med flere motiver

Har du to motiver, som du gerne vil have op ved siden af hinanden? Med ”Todelt” og ”Panorama Duo” giver vi dig to forskellige layouts til dine skønneste fotos. ”Tredelt” er et forslag til, hvordan du kan arrangere dine tre flotteste fotos sammen. Har du brug for ideer til, hvordan dine fotos kommer til at stråle? Så hjælper vi dig hellere end gerne! Uanset om det er som ”Trappe”, Kvartet”, ”Omrids”, ”Mosaik” eller ”Panoramaspil”.

Du har talrige muligheder for at hænge dine fotos op ved siden af hinanden. Lad dig inspirere og find din personlige favorit.

Mehrteiler mit mehreren Motiven
Todelt

Todelt

fra 68,00 kr*
Tredelt

Tredelt

fra 147,00 kr*
Kvartet

Kvartet

fra 196,00 kr*
Mosaik

Mosaik

fra 306,00 kr*
Omrids

Omrids

fra 276,00 kr*
Trappe

Trappe

fra 294,00 kr*
Panoramaspil

Panoramaspil

fra 276,00 kr*
Panorama Duo

Panorama Duo

fra 138,00 kr*

Motivgalleri

Over 1000 motiver til din personlige vægdekoration

Produktbeskrivelse

Gå på opdagelse i vores galleri af smukke motiver. Design dit personlige kunstværk med motiver fra vores store udvalg af professionelle fotos. Uanset om det er fantastiske strande, kunstneriske bybilleder eller søde dyr – der er noget for enhver smag, og helt sikkert også det, du leder efter.

Du vælger blot det motiv ud af de 1000 fotos, du vil have, og så fremstiller vi din personlige vægdekoration.

NYHED: Udover at du kan finde dit motiv ved kigge under fanen ”kategorier”, som er overskueligt sorteret efter tema, kan du nu også bruge stikord til at finde præcis det professionelle foto, du leder efter. Det er nemt og intuitivt at søge mellem lignende fotos.

Der er altid nye fotos at finde, så det kan betale sig at kigge forbi af og til. Du kan naturligvis også bruge dit eget foto – det er dit valg!

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.