SE AKTUELLE KAMPAGNER - KLIK HER
Modtag nyhedsbrevet Få 20% på din første fotoordre*
KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7808 **Undtagen helligdage
HPS 6.2 features

NYHED: Bestillingssoftware 6.2

 • Ny CEWE FOTOBOG
  assistant
 • Mange nye stilarter
  alt fra farverig til elegant
 • Guld- eller sølvtryk
  og effektlak til
  CEWE FOTOBOG Hardcover

De ny funktioner i vores bestillingssoftware

Produktpræsentation i nyt udseende

Gå på opdagelse i vores nye og veletablerede produkter i ny størrelse og skønhed. Skulle du have behov for yderligere informationer til produkterne, finder du dem nu nederst på siden.

Ny CEWE FOTOBOG-assistent

Den nye CEWE FOTOBOG-assistent udfærdiger med få kliks et markant bedre forslag til din CEWE FOTOBOG. I to skridt viser assistenten dig det færdige forslag til en fotobog. Du kan selv vælge antal af sider, antal af billeder pr. side eller valget af en stilart og afprøve resultatet med det samme. Den nye CEWE FOTOBOG-assistent er blevet integreret i editoren. Dermed er det nemmere at finde sig til rette.

Så snart du har afsluttet assistenten, kan du bruge alle funktioner i editoren. Hvis det ønskes, kan du nu redigere i forslaget til din CEWE FOTOBOG.

Oplev vores nye produkter

Nye stilarter

I det andet skridt i assistenten vælger du hvilken stil din CEWE FOTOBOG skal have. Træk forskellige stilarter fra valgmulighederne i venstre side over i arbejdsområdet og afprøv hvordan dine billeder spiller sammen med den valgte stilart.

Nyhed: Stilarterne findes nu også i editoren! Hvis du helt fra starten selv vil bestemme hvilket billede skal placeres på hvilken side, kan du fra nu af stadig få hjælp af stilarterne. Du kan anvende de forskellige stilarter på enkelte sider eller til hele produktet.

Gem dine projekter online

Med vores nye version af bestillingssoftware har du nu mulighed for at gemme dine værdifulde projekter online i CEWE MYPHOTOS. På din harddisk ligger dine filer til hurtig adgang, online har du en yderligere sikring. Dermed får du et arkiv til dine vigtigste projekter. Du kan til enhver tid downloade projekterne for at bearbejde dem eller bestille dem på ny.

Dette byder også på muligheden, på nem vis at dele din CEWE FOTOBOG eller andre projekter med andre. For eksempel for at bearbejde projektet skiftevis – men stadig sammen.

CEWE FOTOBOG nyheder

To nye highlights til dig: CEWE FOTOBOG hardcover med forædling
og den nye papirkvalitet Fotopapir Eksklusiv Mat

Tryk med sølv, guld
eller effektlak

Effektfuld indbinding: Fremhæv udvalgte elementer på din CEWE FOTOBOG Hardcover med fremhævede elementer i guld- eller sølvtryk eller med vores effektlak – det kan både føles og ses.

Kan fås til formaterne stor, stor panorama og XL.

Papirkvalitet fotopapir
eksklusiv mat

Oplev dine flotteste billeder med usædvanlig høj detaljeringsgrad og bemærkelsesværdig dybdeskarphed på det enestående Fotopapir Eksklusiv Mat.
Den matte overflade uden genskær sørger for en fremragende billedkvalitet og et levende udtryk.

CEWE KALENDER nyheder

Et nyt highlight: CEWE KALENDER fås nu med en yderligere papirkvalitet i høj kvalitet.

CEWE CARDS nyheder

To nye highlights til dig: Det klassiske Foldekort Klassik og det moderne
Foldekort Kvadratisk med plads til ethvert budskab.

Naturlig farveskarphed, skarpe kontraster og strålende hvide farver: Papirkvaliteten Digitaltryk eksklusiv mat overbeviser med fremragende kvalitet. Den matterede overflade giver dine flotteste billeder en intensiv virkning – såvel optisk med sin fine detailtegning, men også fysisk, da det fløjlsagtige, lidt rå papir føles rigtig godt mellem fingrene. Dette er perfekt for en CEWE KALENDER, der skal være diskret og ædel.

Foldekort kvadratisk i sæt af 10 stk

Din personlige hilsen i et usædvanligt format: Med vores kvadratiske kort kan du iscenesætte dine billeder på en spændende måde. Om det er din baby, dit bryllup, fødselsdage eller jul, med et stort antal af design forslag og dine billeder og tekster skaber du et individuelt look til dit kort.

Foldekort klassik i sæt af 10 stk.

At forkynde en god nyhed, sige tak, sprede glæde, invitere – alt det kan du gøre med de klassiske foldekort. Det klassiske format og stabilt kvalitetspapir gør garanteret et godt indtryk på familie og venner. Highlightet ved alle CEWE CARDS er selvfølgelig dine personlige billeder og tekster.

Yderligere nyheder

Et nyt highlight: Retro Prints med lækker opbevaringsboks

Retro Prints

De nyeste designtrends er vintage og retro. Effekter som kreative rammer, skabeloner og filtre giver dine digitale billeder det rigtige look. Du kan selv vælge hvilken skabelon passer bedst til dine personlige billeder.

Tip: De nye CEWE Retro Prints er ikke kun velegnet som moderne dekoration, men også som original og individuel gave.
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.