SE AKTUELLE KAMPAGNER - KLIK HER
Modtag nyhedsbrevet Få 20% på din første fotoordre*
KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7808 **Undtagen helligdage
Konfirmation > CEWE Designverden

Med inspiration fra aktuelle bolig- og modetrends, som overbeviser med pudret lethed, skandinavisk friskhed og spraglede effekter, udvikler vi hele tiden nye trends med hjælp fra vores agenturer.

Uanset om det er til CEWE FOTOBOG, CEWE CARDS eller CEWE KALENDER – du kan vælge mellem mere end 1.500 designs, som kan bruges kreativt, moderne og alsidigt på vores produkter.

Se video

En feminin trend: Fra kobber til messing glimtrer metalstrukturer med rosanuancer om kap.
Sart dekadence med pudret lethed. Gul og abrikos skaber varme highlights.

CEWE FOTOBOG

Fasthold bryllupsminder og særlige historier!

Brug vores mange forskellige designelementer i vores brugervenlige CEWE FOTOBOG assistent til at designe en personlig CEWE FOTOBOG. Utallige designskabeloner, stile, baggrunde, cliparts, rammer og skabeloner til vores trend Rosa Glow gør din CEWE FOTOBOG til en helt personlig gave.

Fotogaver

Fotogaver

CEWE CARDS

CEWE CARDS

Trendtip Christina Kuhnert

Christina Kuhnert, CEWE designekspert

Rosa Glow, min personlige yndlingstrend 2015, er feminin kombineret med en snert af glamour. Metalliske detaljer kan tilpasses perfekt i mønstrer og strukturer. Stråler du også: Gå gennem vores utallige designs til denne trend.

Træ og naturmaterialer udgør denne trend. Her lægges der vægt på naturlige strukturer og værdifulde materialer. Varme trænuancer friskes op med jade- og aqua-farver.

Kort og invitationer til en særlig anledning

Kombinér dine enestående billeder og din personlige tekst med vores CEWE CARDS designs – mere personlige bliver dine kort ikke. Selv videoer kan integreres ved hjælp af en QR-kode. Blandt vores 1.500 designs og mere end 30 anledninger finder du passende skabeloner til den aktuelle trend Wooden Structure.

CEWE VÆGBILLEDER

CEWE VÆGBILLEDER

Fotogaver

Fotogaver

Kærlighed ved første blik: Denne trend opfrisker os let og pudret. Lyst træ kombineret med nuancer i mint, skandinavisk design og accessories gør dette nye look perfekt.

Præsentér store formater elegant

Præsentér store formater elegant

Uanset om det er til stuen, børneværelset, køkkenet eller til en gave: CEWE VÆGBILLEDER skaber personlighed i dit hjem. Vælg mellem forskellige produktkategorier som f.eks. plakater, fotolærreder, billeder på alu-plade og billeder bag akrylglas samt utallige designs og collageskabeloner under de aktuelle trends.

CEWE CARDS

CEWE CARDS

Et spraglet farvekick: Intensive farver der sammensættes med simple former og glade mønstre. Pink, turkis, gul, blå og lilla - denne trend er fuld af knaldfarver.
CEWE KALENDER

Personlige fotokalendere som god gaveidé

Glæd dig til et helt år med skønne øjeblikke eller brug CEWE KALENDER som en personlig gave til dem du holder af.
Vælg imellem 60 baggrundsfarver og mere end 600 layouts med passende rammer til dine billeder.
CEWE CARDS

CEWE CARDS

Mine yndlingsdesigns

Melanie Steenwerth, CEWE designekspert

Jeg elsker at arbejde med knaldfarver under udformningen af nye designs. Den aktuelle Playground trend er sjov og spreder masser af godt humør.

Et nostalgisk møde med naturen - en grøn zone til hjemmet. Den grønne farve fås i forskellige nuancer: æble, lime, mynte, smaragd. Den røde farve er en god kontrast hertil.
CEWE VÆGBILLEDER
Plads til din kreativitet – gør dine rum hyggelige. CEWE VÆGBILLEDER fås i mange formater og materialer. Hertil er der mange valgmuligheder under designs, collager, rammer og layouts, så du nemt kan få trenden Natural Sense op på dine egne vægge.
CEWE CARDS

CEWE CARDS

Samsung cover

Fotogaver

Den klassiske trend - opfrisket med gule og knaldpinke nuancer virker den mere urban end klassisk. De grafiske mønstre, typografier og det lyse træ skaber struktur og livlighed.
Smartphone covers

Personlige fotogaver

CEWE udbyder et stort antal af personlige fotogaver. Uanset om det er krus, t-shirts eller covers til smartphones, så bliver ethvert billede til blikfang med vores designtrends. De personligt designede covers til smartphones og tablets er mere end bare beskyttelse, fordi du kan have dit yndlingsbillede og -design med dig hver dag.
CEWE CARDS

CEWE CARDS

CEWE KALENDER

CEWE KALENDER

Sarah Asche, CEWEs kreativ-ekspert

En foranderlig kalender tegnet på væggen med tavlekridt. Et nyt billede hver dag. Minder fra mit "Happy Life" - og næste måned kommer der flere nye billeder.Endnu et tip: Hvis du grundere væggen med magnetfarve, kan du nemt hænge billeder og noter op med magneter.

Hvordan opstår nye trends egentlig?

Hvis vi vidste det, ville vi være rige. Trends opstår på mange forskellige måder. De skabes på trendbureauer, opdages af trendscouts og samles i internationale styleguides. Trends opstår ikke kun i et designstudie, men opdages oftest allerførst på gaden. Først når der er dannet et generelt mønster, er der tale om en "ægte" trend.

Enhver ny trend opstår, når noget bliver for ensformigt. Det vante bliver kedeligt og søgen efter noget nyt begynder. Trends og trendfarver findes først og fremmest i modeverdenen, derefter spreder de sig til andre brancher.

En trend bliver mainstream på sit højdepunkt og uddør derefter.

Hvordan ser trendanalysen ud?

Trends findes over alt - udfordringen består i at spotte dem i god tid.

Derfor er det vores opgave at undersøge, hvad der er moderne, når vi beskæftiger os med farver, designs og stile. Hver dag holder vi øjne og ører åbne på blogs og i magasiner og kigger efter, hvad der rør sig på gaden og messer i de moderne metropoler.

På den måde kan vi spotte de nyeste trends, analysere deres virkning på vores designs og forudsige hvad der skal ske i fremtiden. Efterfølgende overføres trendsene til vores produkter via CEWEs designteam, hvorefter de bliver gjort tilgængelige for vores kunder.

Hvordan bruger vi trends hos CEWE?

For os er trends meget vigtige og vi arbejder dagligt med dem. Et CEWE design skal ikke bare være flot, det skal også være spændende, aktuelt og nyt. Men hvordan ser det egentlig ud og hvem står bag hos CEWE?

 Se video

Vi er hele tiden på forkant med at spotte nye trends og gør det med meget engagement samt kærlighed for detaljer.

Vi er:
Christina Kuhnert (designekspert),
Sarah Asche (kreativ-ekspert) og
Melanie Steenwerth (designekspert).
Det der forbinder os, er først og fremmest vores kærlighed til farver, mønstre og former samt passionen for designs og trends.