SE AKTUELLE KAMPAGNER - KLIK HER
Modtag nyhedsbrevet Få 20% på din første fotoordre*
KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7808 **Undtagen helligdage
Konfirmation > Årbog
Sportsaktiviteter i sneen eller uberørte iskolde landskaber - Viinteren byder på mange unikke oplevelser. I den kolde årstid forekommer særligt imponerende billeder, der er ideelle til familien eller venner.

Fordel de første øjeblikke i din årbog og oplev endnu en gang den magiske glitrende sne.

Kompakt panorama

fra 109,00 kr*
Med CEWE FOTOBOG Kompakt Panorama bliver dine billeder iscenesat imponerende. For at fortælle dine bedste historier, kan du bruge en række indbindinger og papirkvaliteter.
„Når jeg ser alle billederne, kommer jeg jo også til at tænke på alle de gode minder, der er forbundet med billederne“


Helle Bergstrøm
Aarhus

XL – alsidigt kvadratisk format

fra 369,00 kr*
CEWE FOTOBOGEN giver dine billeder den plads, de fortjener. Det usædvanlige kvadratiske format giver på ca. 30 x 30 cm ekstra meget plads til årets bedste billeder. Om det er rejse- bryllups- eller portrætfotos, så kan CEWE FOTOBOGEN XL formes lige efter dine ønsker.

Bliv kreativ med cliparts

Bestillingssoftwaren tilbyder dig med vores cliparts et stort udvalg af udformningselementer. Cliparts gør det lettere for dig at strukturere din årbog eller få siderne til at virke lettere. Bare en lille reminder: Du kan tilpasse dine cliparts helt efter egne ønsker.
Se naturens skønhed med nye øjne. Med dit kamera eller din smartphone i hånden, er foråret
perfekt til at finde helt specielle motiver til din årbog.

I disse måneder er det muligt at tage flotte, farvestrålende billeder af naturen. Fra skrøbelige blomsterknopper til marker fyldt med tulipaner i alle mulige farver, kan du samle farverige billeder til din personlige årbog i varmen fra de første solstråler.

Stor

fra 169,00 kr*
CEWE FOTOBOG Stor giver nok plads til en række af konstruktionsmuligheder for at designe dit helt egen overblik af året. Giv dine billeder og personlige historier fra 365 dage en speciel ramme.

Effektlak - virkningsfuld indbinding

fra 29,00 kr*
Har du lyst til noget helt særligt? Fremhæv udvalgte elementer på dit CEWE FOTOBOG Hardcover med en forædling. Forædlinger i guld, sølv eller med elegant effektlak kan både ses og røres. Brug designskabeloner eller lad din kreativitet få frit spil.

CEWE KALENDER som årsoverblik

fra 99,00 kr*
De bedste billeder af året kan også være perfekt i en CEWE KALENDER.
Måned efter måned, vises de særlige øjeblikke af det forløbne år - med en CEWE KALENDER kommer de foretrukne billeder fra en fødselsdag, en tur eller fra naturen frem.

Hver måned, viser kalenderen et nyt billede i rummet. Personlige tekster eller citater gøre din CEWE KALENDER endnu mere personlig og giver et særlig overblik af året.
„Min familie og jeg elsker vores årbøger med billeder fra årets store og små øjeblikke. Tidligere havde jeg så mange billeder til at ligge på computeren, som vi aldrig fik kigget på. Nu sætter vi os ofte sammen og kigger i fotobøgerne – og når vi først kommer i gang, er det svært at stoppe igen.
Mit tip: skab en rød tråd i din årbog ved f.eks. at dele den ind efter måneder eller årstider. På den måde bliver din fotobog mere læservenlig. “

Eline Kirstine Gantzhorn, Odense.

Det er sommer! Ferien kommer, og det er endelig tid til familien og den længe ventede ferie. Destinationer og fremmede kulturer udforskes og byder på indtryk, som du ønsker at holde for evigt.

Bevar disse oplevelser, der er i mange fotos. Forlæng sommeren, ved at genopleve historier om din ferie i din årbog, så kan de opleves igen og igen.

Kvardratisk med blankt fotopapir

fra 359,00 kr*
Oplev dine favorit fotos med en fascinerende dybde og enestående farver.
Blankt fotopapir er perfekt til billeder som dækker en dobbeltside takket være Leporello-indbinding.

Retro prints

fra 139,00 kr*

Forevig året i billeder! Retro Prints er geniale til en ”årbogsserie” og kan forsynes med forskellige effekter som rammer, filtre og notater. Ideel til at tage under armen, til at vise frem og til at give væk!

XL i digitalttryk med mat papir

fra 369,00 kr*

Med en CEWE FOTOBOG i Digitaltryk Mat bliver ferier og udflugter aldrig glemt. Vores særlige HD-blæk får dine feriebilleder og oplevelser til at fremstå i bløde farver med skarpe kontraster. Med en mat indbinding og matte indersider får du en fotobog der ikke kun ser godt ud, men også føles godt.

Lav en årbog, nemt og hurtigt

Med en årbog skaber du en helt særlig værdi: Du foreviger minder og deler dem med dine kære. Vælg dit format, og brug bestillingssoftwarens hjælpemidler. Med vores designskabeloner får du nemt og hurtigt et udkast, som du kan tilpasse, som du ønsker det.
En gåtur gennem farvestrålende skoven hvor man stadig kunne nyde lidt sol -
så farverig som efteråret er giver særlige øjeblikke, du kan bevar denne tid i dine fotos.
Nu er det bedste tidspunkt at gå i fred og ro med at udvælgelse emner til din personlige årbog.

Hele baggrunde med effektlak til din CEWE FOTOBOG

fra 29,00 kr*
Med en forædling bliver din CEWE FOTOBOG med sikkerhed et tilløbsstykke. Med udvalgte baggrunde kan du nu udforme din indbinding på hele fladen med elegant effektlak. Lakeringen fremhæver enkelte strukturer eller et helt baggrundsmønster og kan dermed både ses og røres.

Stor i digitaltryk mat papir

fra 169,00 kr*
I CEWE FOTOBOG Stor Mat kommer landskaber og din rejse frem
stort uanset hvad.
Med mat vises farver og kontraster særligt blødt.

Årbogsindbinding

At kreere en indbinding med imponeringsfaktor er en smal sag, hvis man bruger værktøjet i CEWE FOTOBOGENs software!

Kunden eksempel fra
Christel Neumann

Efterårstid er fototid

Efteråret er mangfoldigt som ingen anden årstid: Masser af farver, dejligt lys og uvejr indbyder til at tage billeder. Vi har samlet fem tips til dig til uforglemmelige efterårsmotiver.
Den bedste tid på året begynder. Nyd julestemningen og design dine specielle billeder til personlige gaver. Til venner og slægtninge eller til din egen fornøjelse
Giv særlige begivenheder for det forløbne år en passende ramme og færdiggør din årbog.

Vægkalender A2

fra 379,00 kr*
Med CEWEs vægkalender A2 får du et storartet resultat ud af dine bedste billeder fra året. Storformatet bliver en sikker eyecatcher til dit hjem. Om det så bliver vægkalenderen i højformat med rigelig plads til notater, eller som et imponerende panorama-tværformat – så er vægkalenderen den perfekte julegave til familie og venner.

Personlige ideer til julen

Bloggeren Antonia har lavet en helt særlig gaveindpakning: „Jeg har bestilt nogle motiver med nåletræer som Luksusplakat i mat hos CEWE og lavet dem til fine poser”.

Forædl dine minder

fra 29,00 kr*
Har du lyst til at give en helt særlig gave til jul? En forædling til et CEWE FOTOBOG Hardcover med guld, sølv eller elegant effektlak er en mulighed til mange formater. Med en årbog i formatet Stor panorama med forædling iscenesætter du dine bedste minder på en virkningsfuld måde.