SE AKTUELLE KAMPAGNER - KLIK HER
Modtag nyhedsbrevet Få 20% på din første fotoordre*
KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7808 **Undtagen helligdage
Fotogaver > Spil og tøjdyr > Vendespil

   Vendespil

   Dit helt eget foto-vendespil

   134,00 kr*

   • 50 små kort med dine 25 yndlingsmotiver
   • Holdbart materiale
   • Flot foldeæske

   Se produktinformation

   Del med andre:

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringstid:

   Postforsendelse: Leveringstid 5-7 hverdage

   Forsendelsesomkostninger fremgår af prisliste

   Vendespil

   Vendespil med dine egne digitale billeder

   Produktbeskrivelse

   Produktbeskrivelse

   Vendespillet med personlige billeder træner din hukommelse og er samtidig alle tiders underholdning.

   De 50 små kort med dine 25 yndlingsmotiver i dobbelt udgave er fremstillet i et ekstra slidstærkt materiale. Leveres i en flot foldeæske.

   Produktinformationer

   Produktinformationer

   • Produktnr: 9072
   • Materiale: 25 Fotomotiver på 50 stabile fotokort, emballeret i en flot foldeæske
   • Størrelse: 6,6 x 5,2 cm
   • Anbefalet opløsning: 610 x 460 pixel
   • Trykbar flade: 6 x 4,6 cm

   Priser og leveringstid kan variere en smule afhængigt af leveringsmåden.
   Vælg en leveringsmåde for at se den aktuelle pris og leveringstid.


   Vælg leveringsmåde:

   Afhentes i butik
   Modtages med posten
   ProduktPris Leverings­tid
   Puslespil 112 brikker (20x30 cm) 60,00 Kr. 3-5 hverdage
   Stort puslespil 266 brikker (30x45 cm) 73,00 Kr. 3-5 hverdage
   Spillekort 80,00 Kr. 4-6 hverdage
   Bamse 89,00 Kr. 6-8 hverdage
   Hare 124,00 Kr. 6-8 hverdage
   Elg 134,00 Kr. 6-8 hverdage
   Vendespil 134,00 Kr. 3-5 hverdage
   Ravensburger puslespil (500 brikker) 294,00 Kr. 7-9 hverdage
   Ravensburger puslespil (1000 brikker) 394,00 Kr. 7-9 hverdage
   Ravensburger puslespil - 1500 brikker (80 x 60 cm) 494,00 Kr. 7-9 hverdage
   Af tekniske årsager er det desværre ikke muligt, at vælge produkter fra to forskellige produktgrupper i én og samme bestilling.
   Pris
   29,95 Kr.
   Alle priser er inkl. moms.

   Lav vendespil online med dine egne fotos

   Her hos Bilka fotoservice kan du lave det klassiske vendespil, eller Memory spil, i en moderne version; lav et vendespil med dine egne fotos på!  


   Vendespillet husker vi vist alle fra vores barndom. Hvem har ikke siddet omkring bordet i børnehaven eller hjemme i køkkenet og vendt de slidte kort et efter et i håbet om få to ens? Som regel var der en tegning eller et billede af en løve eller en mariehøne…


   Nu kan du få det klassiske børnespil i en opdateret version med dine egne dejlige billeder på kortene.   Vendespil med dine egne billeder er både sjovt og lærerigt!

   Børn elsker at lege og spille. Puslespil og andre spil er altid sjove og vendespillet er endnu sjovere, når det er dine egne billeder, der er på. Men udover at være et sjovt og hyggeligt spil, er Memory også rigtig god indlæring til dit barn. Se bare her:


   • Genkendelse: Dit barn får genopfrisket minderne ved at se på de billeder, du har fundet frem

   • Hukommelse: Dit barn styrker hukommelsen ved at skulle huske, hvor de forskellige kort ligger

   • Social samspil: Når man spiller et spil, er der regler, man skal kunne forstå og følge. Og man skal også kunne håndtere de følelser, der følger med, både når man vinder og når man taber

   • Koncentration: Man skal kunne koncentrere sig i et vist tidsrum for at kunne spille spillet færdigt

   Vendespil er faktisk et af spil, selv helt små børn kan spille. Og de vil elske det, når de opdager at billederne på den anden side af kortene er af dem selv eller familie og venner!   Hvilke billeder kan du have på dit vendespil?

   Lav dit Memory spil online hos Bilka fotoservice: Du uploader bare de billeder, du vil have på spillet, på vores hjemmeside, det er nemt og enkelt. Her kan du få lidt inspiration til, hvilke billeder du kan have på dit vendespil:


   • Det kan være billeder af familiens medlemmer. Husk endelig fotos af børnene selv

   • Gå i gemmerne og find billeder fra fødselsdage, fester og andre hyggelige begivenheder, I har været til sammen og hvorpå der er personer, børnene kender

   • Måske er du så heldig, at du har ældre billeder af for eksempel oldeforældrene liggende? De gamle portrætbilleder er rigtig flotte og kan give anledning til en snak om familiemedlemmer fra gamle dage

   • Vendespil med dyr: Lav et vendespil til børnene med jeres kæledyr. Mange familier har en hund og / eller kat, og nogle har flere dyr i form af et par marsvin, et par undulater og lignende. Tag nogle sjove billeder af familiens kæledyr, eventuelt også nogle, som børnene også er med på. Hvis vendespillet med dyr skal være en overraskelse, kan du jo bare lade være med at fortælle ungerne, hvad billederne skal bruges til

   • Ud over billeder kan du også bruge for eksempel tegninger, som børnene har kreeret

   Reglerne for vendespil er såre simple: Hver spiller skiftes til at vende 2 kort. Hvis han eller hun vender 2 ens kort, er der et stik, og han må prøve igen. Ellers er det den anden spillers tur. Den der har flest stik, når alle kort er vendt, har vundet spillet. Vendespil er så dejlig nemt og hyggeligt, at selv helt små børn kan være med. Og de vil elske et vendespil med billeder på fra deres hverdag og familieliv.   Vendespil for voksne

   Husk på at du også kan lave et vendespil for voksne! Spillet er som regel til børn, men mange voksne kan også godt lide at lege, og vendespil er ren hjernegymnastik for voksne.


   Lav et vendespil, som I kan spille med jeres gode venner, eller lav et spil dig og veninderne kan spille sammen en aften efter lidt god mad og et par cocktails. Sæt nogle gode og sjove billeder på fra oplevelser, I har haft sammen og gå gerne i gemmerne og find et par af de pinlige også. Selvfølgelig ikke alt for pinlige, så folk bliver forlegne. Husk, at spil skal være sjovt!   Lav selv vendespil hos Bilka fotoservice

   Med et vendespil med billeder fra Bilka fotoservice får du et kvalitetsspil med kort i størrelse 6,6 x 5,2 cm. dermed er de stabile og gode at håndtere for store og små.


   Der er mange gode ting ved et vendespil. Både børn og voksne kan spille sammen, da det ikke handler m at være dygtig, men om at være heldig og god til at huske. Så der er lige forudsætninger for at få et stik, for alle parter.   Sjov og indlæring til dit barn? Se også vores nye babybog

   Nu du er i gang med at lave underholdning til dine børn, der både er sjov og lærerig, så tag et kig på vores nye fotobog, som Bilka fotoservice laver i samarbejde med CEWE: CEWE FOTOBOG Kids. Her får dit lille barn sin helt egen fotobog med ekstra tykke sider, der kan tørres af, og med billeder, du har valgt til den. Det kan for eksempel være fotos af mor og far, bedsteforældre, søskende osv. Alt efter hvor gammelt dit barn er, kan du lave en lille hyggeligt bog, der styrker hans eller hendes indlæring: Lav for eksempel en bog med fine billeder af ting fra jeres hverdag og tingenes begyndelsesbogstav.


   Med et vendespil med egne fotos og en babybog også med dine egne billeder er dit lille barn allerede godt i gang med både at lege og at lære. Og de to ting skulle jo også gerne hænge sammen for små børn.


   God fornøjelse!

   Jeg accepterer
   Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.