CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 08
Dørskilt Dørskilt Dørskilt

Dørskilt

Det mest personlige dørskilt

Dine gæster finder let frem til jeres dør med et personligt dørskilt af akrylglas.

  • Fire millimeter tykt akrylglas
  • Dørskiltet er UV-behandlet
  • Tåler vind og vejr
fra 259,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Format:

15 x 20 cm

Materiale:

Fire millimeter tykt akrylglas

Leveringsomfang:

Dørskilt inkl. vægophæng

Dørskilt med billede

Dørskilte med billede er den nye måde at byde velkommen til gæster på! Med et dørskilt med billede af familien, hilser du på dine gæster på en ny og personlig måde. Dit dørskilt skiller sig med garanti ud fra naboernes, der ofte har de mere traditioneller dørskilte med navn og nummer på og intet andet. Her har du nu muligheden for at præsentere dig selv eller din familie visuelt allerede inden døren åbnes! Det er naturligvis oplagt at hænge dørskiltet ved hoveddøren. Navne på familiemedlemmerne og husnummeret skal stå derpå, men hvordan ville det ikke modtages, hvis der også var et superflot, farvestrålende billede af hele familien? Det er muligt nu med vores let tilgængelige software, der byder på et hav af muligheder i forhold til design, farver, mv.

Sådan gør du:

  • Find det billede du vil have på dit dørskilt. Sæt dig ned og kig dine fotos igennem. Er der et rigtig godt billede af hele familien samlet? Eller er det bedre med enkelt-billeder af hvert familiemedlem? Hvis ikke der lige er nogle fotos, du synes, repræsenterer familien på bedste vis, er det måske på tide at få taget nogle nye
  • Læg billedet ind i skabelonen og benyt dig af de mange forskellige muligheder
  • Der er mere end 25 forskellige designskabeloner at vælge imellem, hvor du kan lege med farver, skrift og mønstre, så dit dørskilt bliver helt, som du vil have det
  • Klik på ’Bestil’, og inden for få dage kan du hente dit dørskilt med billede i den nærmeste Bilka eller Føtex eller få det sendt hjem til dig selv
  • Husk at bestille vægophæng, det er ikke muligt at bestille efterfølgende

Et dørskilt med billede er en rigtig fin måde at byde velkommen og giver gæsterne et indtryk af, hvem I er allerede ved hoveddøren. Overvej også, om ikke et dørskilt med billede kunne være en god gaveidé? Det behøver ikke være et billede af familien i huset, der er på dørskiltet, det kunne også være f. eks. et smukt naturbillede af en blomstrende have eller af et særlig smukt træ, hvis det er til nogen, der virkelig er havemennesker.

Et dørskilt kan også have et billede af noget helt andet, der repræsenterer familien. Eksempelvis kunne hvert familiemedlem være repræsenteret ved dyr eller blomster? Det er en både sjov og sigende måde at vise familiemedlemmerne på.

Overvej også, om ikke børnene ville synes, det var rigtig fint med et personligt dørskilt med billede ved deres værelser? Her er det selvfølgelig oplagt, at der er et rigtig godt og sødt billede af dem selv, måske i selskab med familiens hund eller et billede fra en flot sportspræstation?

Brug også dørskilte med navne på til der, hvor den store familie hænger deres overtøj. Hver person kan få deres egen knage, hvor der hænger et dørskilt med billede af dem selv. Så ved hver enkelt, hvor han eller hun skal hænge overtøjet og cykelhjelmen og vupti, så bliver det pludselig både nemmere og sjovere at rydde op og hænge sine ting på plads.

Brug også dørskilte med billede på kontoret, så nye gæster ved, hvor de skal henvende sig og hvem, der holder til hvor. Eller lav fine dørskilte med billeder til hestestalden, værkstedet eller haveforeningen. mulighederne er uendelige både med hensyn til, hvor man kan bruge skiltene men også for, hvordan de skal designes.

De vejrbestandige materialer gør, at farver og konturer på dørskiltet vil holde sig pæne i mange år frem. Rigtig god fornøjelse med at designe dit helt eget dørskilt med billede på – vi er overbevist om, at du vil være glad for det mange år frem.