SE AKTUELLE KAMPAGNER - KLIK HER
Modtag nyhedsbrevet Få 20% på din første fotoordre*
KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00-20:00**
Tlf.: 7879 7808
Konfirmation > Konfirmation
Konfirmandens liv CEWE FOTOBOG
En fotobog med teenagerens barndom
Den bedste gave, du kan give festens midtpunkt, er uden sammenligning en CEWE FOTOBOG fuld af barndomsminder. Kig dine gamle billeder igennem og lav den sødeste gave.
fra 75,95 kr* CEWE FOTOBOG
CEWE FOTOBOG højformat
CEWE FOTOBOG Stor
Alle festens mange fine billeder passer perfekt ind i en CEWE FOTOBOG Stor, vores absolutte bedst sælgende format, der er på størrelse med et A4-ark.
fra 157,95 kr* CEWE FOTOBOG Stor
CEWE FOTOBOG Stor Panorama format
CEWE FOTOBOG Stor Panorama
Har I masser af panoramabilleder? I CEWE FOTOBOG Stor Panorama, der er på størrelse med et A4-ark, kommer de virkelig til deres ret.
fra 194,00 kr* CEWE FOTOBOG Stor Panorama
Designskabeloner til fotobogen om teenagerens liv
Designskabeloner til fotobogen om teenagerens liv
Vores grafiske designer har lavet et fint og enkelt fotobogslayout, som du kan bruge til fotobogen om konfirmandens liv. Du skal faktisk bare finde dine billeder og sætte dem ind på pladsholderne i designet. Ønsker du at ændre noget i layoutet, kan det naturligvis sagtens lade sig gøre. Designet er lavet til to formater. Se designet til CEWE FOTOBOG Stor i højformat.
En genial gæstebog!
En genial gæstebog!
Lad gæsterne få mulighed for at skrive et par søde ord til teenageren i en gæstebog, der ikke ligner alle andre – naturligvis i form af en fotobog.
Tip: Den bedste papirtype at skrive på er digitaltryk mat.
fra 75,95 kr* Lav gæstebogen nu
Pynt til festen
Pynt til festen
Design en række Retro Prints med billeder af festens midtpunkt – fra babyårene og helt frem til den store festdag. Hæng dem på væggen i festlokalet eller for enden af snoren på en masse festlige heliumballoner.
fra 129,00 kr* Design jeres Retro Prints her

Andre fine ideer

Tag portrætfotos som en prof
Fototips: Tag portrætfotos som en prof
Hvis I ikke har booket en professionel fotograf til festdagen, så fortvivl ej. Vi har samlet vores 5 bedste tips til, hvordan I får taget nogle rigtig fine portrætfotos af den glade og stolte teenager.
Lær at tage portrætfotos som en prof
Festen i print
Festen i print
Få alle de dejlige festbilleder ud af kameraet. Tip: Vedlæg et billede fra festen i takkekortene og vælg et personligt billede til hver enkel gæst.
fra 0,95 kr* Billeder
Gem minderne med Art Prints
Art Prints på teenageværelset
Lad festens midtpunkt få de bedste billeder op på teenageværelset. På Art Prints får billederne et moderne og trendy look.
fra 39,00 kr* Art Prints
Vægbilleder med minder fra den store dag
Det bedste billede på væggen
Med CEWE VÆGBILLEDER kan du få dagens bedste billede op på væggen i masser af størrelser og materialer.

Tip: Var der nogle af gæsterne, der gjorde noget særligt til festen, fx bagte kage eller sørgede for en fin bil? Giv dem en særlig tak i form af et fint vægbillede.
fra 124,00 kr* CEWE VÆGBILLEDER
Kort og invitationer til konfirmationen
Takkekort og bord- & menukort
Uanset om du laver bord- & menukort til festen eller de fineste takkekort, så findes der et hav af skabeloner. Du kan også freestyle dit eget design og gøre det helt unikt.
fra 47,00 kr* CEWE CARDS
Fotokalender med billeder fra konfirmationen
Fotokalender
Fremkald dine digitale billeder fra din smartphone eller kamera. Del dine minder og vedlægge fx billeder i dine julegaver.
fra 44,00 kr* Fotokalender
Fotogaver til konfirmanden
Fotogaver til konfirmanden
Med et anderledes format og lækre designs bliver dine billeder noget helt særligt.
fra 60,00 kr* Fotogaver
Giv et mobilcover i gave til konfrimanden
Giv store øjeblikke i julegave
Personlige minder foreviget som vægbilleder: Med flotte klare farver og i robuste materialer. CEWE VÆGBILLEDER fås i et væld af materialer og formater. Her har du mulighed for at præsentere dine fotos på den bedste måde. Du kan f.eks. give et billede fra ferien i julegave. Som galleri tryk, på hård skumplade, fotolærred, alu-plade, akrylglas, plakat eller trykt på træ – aldrig har det været lettere at slå dine billeder stort op – i en stil, der passer til modtagerens smag og indretning.
fra 194,00 kr* MOBILCOVERS
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.