SE AKTUELLE KAMPAGNER - KLIK HER
Modtag nyhedsbrevet Få 20% på din første fotoordre*
KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7808 **Undtagen helligdage
Konfirmation > Kærlighed
CEWE FOTOBOG Kompakt Panorama

CEWE FOTOBOG Kompakt Panorama

- Jeres personlige kærlighedshistorie i billeder

fra 109,00 kr*
Det første møde med nysgerrighed og forventninger. Det første kys. Den første ferie sammen. Stedet hvor I åbnede jeres hjerter for hinanden og sagde ”jeg elsker dig”. Den hemmelige ingrediens: Vis jeres kærlighed i jeres helt egne CEWE FOTOBOG.

Prøv for eksempel vores CEWE FOTOBOG Kompakt panorama. Der kan være op til 74 sider inklusiv en indbinding, som kan udformes, som du vil.

CEWE FOTOBUCH Compact Panorama
Supplér din personlige favoritgave med en uforglemmelig oplevelse som du selv har filmet. De små videoer indsættes som QR-koder i din CEWE FOTOBOG eller i CEWE CARDS.
Enkeltfoldekort XL, lang fals

Enkeltfoldekort XL, lang fals

fra 25,00 kr*

Vis dine nærmeste, at du tænker på dem – selvom der måske er langt imellem jer. Send dem en hilsen med et stemningsfyldt kort, udsmykket med det design, du har lyst til. Foldekort fås nu med en personlig video. På den måde tillægges ordene flere følelser.


Vores tip: den 14. februar er valentinsdag. Send et unikt kærestebrev!

CEWE FOTOBUCH Compact Panorama
Send rigtige postkort via app

Send rigtige postkort via app

fra 16,00 kr*
Postkortet er en af de mest almindelige måder at sende hilsener på. Med CEWEs app kan du sende kærestehilsener med dit helt eget postkort. Du bestemmer selv, hvordan kortet skal se ud: billeder, tekst og frimærker. Du kan vælge det hele.
Har du brug for at give dine følelser lidt mere plads? Så kan du vælge vores postkort i XL-format.
CEWE FOTOBOG app

CEWE FOTOBOG app

Nyhed: Send kærestehilsener som postkort med dine egne billeder og eget frimærkemotiv. Du kan sende direkte og fra hele verden med din smartphone eller tablet.

Læs mere

Til aftenkaffen, som overraskelse til morgenmaden på arbejdspladsen eller som en spontan idé til en picnic:
Vi viser dig, hvordan du kan fremtrylle skønne overraskelser til din(e) kære med et stykke karton og dine yndlingsbilleder.

Opskrift Bestil fotos

Din CEWE KALENDER som gavekort

Din CEWE KALENDER som gavekort

fra 159,00 kr*
At vise nogen at man holder af dem, hver eneste måned, er da en god tanke, ikke? Vores tip: Når du skal lave din næste vægkalender, så gør plads til et særligt gavekort. Byd for eksempel på middag på jeres yndlingsrestaurant, planlæg en picnic i parken eller et andet sted, der får jeres hjerter til at slå et ekstra slag.

Vores fotokalendere har fleksibel startmåned. Flere kan desuden bestilles med CEWE FOTOBOG app.

Vær kreativ med din fotokalender

Lav en fotokalender i gave, hvori du indsætter gavekort til oplevelser på kalendersiderne. Du kan eksempelvis give en tur i biografen, en stor isvaffel eller en omgang massage. Tag nogle billeder af det, du vil give, og indsæt billederne dem i den kalender, du vælger. Alternativt, kan du også indsætte ”gaven” som tekst på en bestemt dag

På denne måde, kan du hver måned give en ny gave til din kæreste eller andre, du holder af.


En ganske særlig og kreativ gave!

Kvadratisk bordkalender

Kvadratisk bordkalender

fra 99,00 kr*
Lille format med masser af følelser! Med den kvadratiske bordkalender, som passer til ethvert skrivebord, kommer du og dine kære aldrig til at glemme de bedste stunder, I har haft sammen. Med et personligt potpourri af dine bedste billeder, inspirerende designs og forskelligartede kalendere kan du gøre hverdagen sjovere for dem, du holder af.
Luksusplakater

Luksusplakater

fra 59,00 kr*
Oplev, hvad vores luksusplakater kan gøre for dine bedste billeder. Luksusplakaterne fås blandt andet med mat og blankt luksusfotopapir samt med perlemor-effekt.
CEWE FOTOBOG app

CEWE FOTOBOG app

Nyhed:Tag den romantiske solnedgang fra jeres sidste ferie med ind i stuen. På CEWE FOTOBOG appen kan du bestille panoramaformater direkte fra din mobiltelefon. Upload solnedgangen eller det flotte bjergpanorama og spred glæde hos dine kære med en luksusplakat i XXL-format (op til 20 x 100 cm).
Gaveidé: Lav et bolcheglas, der indeholder farverige sedler, f.eks. med idéer til hvad I vil gøre for hinanden. Lav et personligt klistermærke med dit billede og sæt udenpå. Giv det som gavekort eller kærlighedserklæring. Hvad kunne du selv tænke dig at finde i dit bolcheglas?

Manual Bestil klistermærker

 

Få lavet to særlige nøgleringe til dig og din partner af 25 særlige fotoøjeblikke fra jeres kærlighedsliv. Vores hjerte banker for dette vendespil, som du finder i fotogave-kategorien under ”Spil og tøjdyr”.

Manual Bestil vendespil

Fotopanel

Fotopanel

- En tidskapsel fuld af kærlighed

fra 209,00 kr*
En af de mest forfriskende måder at fortælle din kærlighedshistorie på. Fås i fire formater: hård skumplade, akrylglas, aluplade og galleritryk
Fotolærred

Fotolærred

- Til de store følelser

fra 139,00 kr*
Vidunderlige billeder af jeres kærlighed bliver endnu mere udtryksfulde på et fotolærred. Fås i 41 formater fra 20 x 20 cm til 130 x 130 cm.
Billedrammer

Billedrammer

- Til særlige øjeblikke

fra 268,00 kr*
For at kunne huske jeres personlige øjeblikke igen og igen kan du give billederne nyt liv med vores topklasses gallerirammer.
Luksuspude

Luksuspude

- Mod hjertesorger

fra 249,00 kr*
Denne luksuspude med dit yndlingsbillede er en trøst indtil næste gang, I skal ses. Vælg mellem et design til dine billeder i kvadratisk eller panoramaformat.

Kærlighed kommer fra maven

En krukke fuld af ønsker

Foto Memo

Foto kærlighedshistorie