SE AKTUELLE KAMPAGNER - KLIK HER
Modtag nyhedsbrevet Få 20% på din første fotoordre*
KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Tlf.: 7879 7808 **Undtagen helligdage

Plakater

Luksus plakater

LUKSUS PLAKATER

Vores luksus plakater er det perfekte valg, for dem der elsker deres billeder. Især fordi der er så mange muligheder: Hver papirtype gør dit billede til noget helt unikt. Lav din luksus plakat, med vores store udvalg af designs og layouts.
fra 39,00 kr*
Luksus plakat med blank fotopapir

LUKSUS PLAKAT - BLANK FOTOPAPIR

Luksus plakat med blank fotopapir fremhæver farver og detaljer. På den måde fremhæves billedets særpræg og gør det unikt.
fra 39,00 kr*
Luksus plakat mat

LUKSUS PLAKAT MAT

Premium poster mat mindsker refleksioner og bibeholder samtidig billedets naturlige farver.
fra 39,00 kr*
Luksus plakat perlemor

LUKSUS PLAKAT PERLEMOR

Luksus plakat perlemor er kendetegnet ved dets særlige evne til at reflektere lys. På den måde skabes der en helt særlig dybde. Denne egenskab er særdeles velegnet, hvis du ønsker at skabe en  3D-effekt.
fra 39,00 kr*
Plakater XXL

PLAKAT XXL

Få en plakat i størrelse XXL, helt op til 3 m. Dit foto bliver printet på mat fotopapir. Du kan også tilføje en elegant ramme til din plakat.
fra 34,00 kr*
Forstørrelser med ramme

FORSTØRRELSER MED RAMME

Forstørrelse med ramme, bliver lamineret på en træplade, hvilket giver billedet et mat udseende. Lav din helt egen vægdekoration, ved at benytte dig af vores store udvalg af designs, layouts og rammer.
fra 207,00 kr*

Lav din egen plakat eller fotolærred


Er du på udkig efter nye dekorationer til væggene i hjemmet? Og vil du gerne have plakater eller billeder, der ikke hænger alle andre steder også? Så skal du da til at lave dine egne plakater og fotolærreder. Hos Bilka fotoservice kan du lave helt unik og personlig fotokunst med dine egne billeder.

Lav selv dine plakater online her. Vælg mellem mange varianter i vores galleri eller upload dit eget billede og få det lavet til en stor, flot plakat. Du kan også vælge at få dit eget billede trykt på et fotolærred, hvilket giver en anderledes udtryksfuld vægdekoration. Læs med her og se, hvad Bilka fotoservice ellers tilbyder af flotte og personlige vægbilleder du kan lave med dine egne billeder.


Dine egne billeder trykt på lærred eller som plakat – og mange andre spændende varianter


Hvorfor nøjes med plakater og billeder, som man kan se mange andre steder også, når du kan lave dine egne? Upload dit flotteste, mest stemningsfulde eller sjoveste billede, du selv har taget, her på vores side og bestil billedet som plakat eller trykt direkte på fotolærred. Ved at have dine egne billeder hængende trykt i flotte formater og på spændende materialer, har du unik og personlig fotokunst hængende – og det er næsten hjemmelavet!

Du kan lave vægbilleder i form af plakater og fotolærreder til hele huset. Plakater er evigt populære og er nemme at sætte op. De er gode på børneværelserne men er også meget flotte og dekorative i stuen, eventuelt i en flot ramme.

Se også de trendy vægbilleder trykt på træ eller de stilrene billeder på akrylglas. Disse fås også i forskellige varianter, så der er altid noget for enhver smag.


Design plakater med dine egne billeder online her


Plakater er altid populære at dekorere sit hjem med, og her hos os kan du købe plakater i stort set alle størrelser og varianter. Se her hvad du blandt andet kan vælge imellem:

  • Moderne plakater med grafisk tryk i forskellige størrelser. Hvis ikke du synes, du ligger inde med det perfekte billede til at lave din egen plakat, kan du finde inspiration i vores motivgalleri. Se mere i vores billedgalleri, der er inddelt efter kategori

  • Design –selv –plakater. Upload dine egne flotte billeder her på siden og lave selv din plakat. Igen kan du vælge imellem mange formater og forskellige materialer, de kan trykkes på

  • Plakater med tekst. I vores designsoftware kan du indsætte tekst på plakaterne. Måske har du et fint lille citat, der skal stå i hjørnet? Eller er du ved at lave en sjov plakat til børneværelset med billede på at de skønne unger, kan du tilføje talebobler og lad sjove bemærkninger komme ud af deres mund. Tekst og talebobler kan du tilføje, hvis du downloader vores bestillingssoftware

  • Plakat med mange små billeder. Måske har du mange yndlingsbilleder eller mange fotos, der passer sammen i farver og stil? SÅ kan du få brugt alle dine gode billeder på en rigtig fin og kreativ måde: Lav en dekorativ fotocollage!

Når du selv laver din plakat her, kan du indsætte rammer og skygger, og du kan tilføje forskellige cliparts eller andet pynt, hvis du synes. Mange foretrækker at lade billedet tale for sig selv, så hvis du er på udkig efter flot fotokunst, så kig dine billeder igennem eller tag nye billeder af motiver, du synes om.


Sådan laver du selv din plakat eller fotolærred:


  • Vælg det vægbillede du vil lave i menuen til venstre

  • Vælg mellem Design her for at designe din vægdekoration direkte på siden, eller Gå til bestilingssoftware for at downloade vores program, der giver dig endnu flere designmuligheder

  • Upload dit eget billede eller vælg et billede fra vores store motivgalleri

  • Vælg størrelse og format

  • Tilpas dit billede, så det bliver præcis som du vil have det. Du kan til enhver tid se dit billede i et preview, før du bestiller. Tjek at din plakat eller fotolærred ser ud, som du gerne vil have det. Hvis ikke, så gå tilbage og ret det til. Dermed undgår du at modtage et billede, du ikke er tilfreds med

  • Når dit billede er, som det skal være; læg det i varekurven, lav din bestilling færdig og glæd dig til at modtage et stk. hjemmelavet, helt unik vægbillede i eget design

Du kan også lave plakater og fotolærreder i vores CEWE app. Download app’en CEWE fotoverden i App Store, åbn den og gå til CEWE vægbilleder. Vælg det produkt du vil lave, vælg format, størrelse og upload dit foto. Vores app er nem og ligetil at bruge, særligt hvis inspirationen pludselig kommer over dig, mens du er på farten. Så er det rart ikke at skulle være afhængig af en computer eller tablet.

Vælg også en smuk billedramme, der komplimenterer din plakat godt, hvis ikke du har en i forvejen. Rammerne fås i forskellige materialer og farver. Fotolærreder leveres spændt op på en kileramme af træ, klar til at hænge op.


100% tilfredshedsgaranti


Vi giver dig 100% tilfredshedsgaranti, hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds med din plakat eller fotolærred. Dermed kan du få et nyt eksemplar af din ordre, eller du kan få pengene tilbage. Vi vil gerne have tilfredse kunder, så kontakt endelig vores kundeservice, hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds med dit nye vægbillede.

God fornøjelse!
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.