Få 75 kr. til en CEWE FOTOBOG Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - søndag: 9:00 - 22:00**
Tlf.: 7879 7808
Fotokalender > Chokoladejulekalendere

Chokoladejulekalendere m.m.

Chokoladejulekalender med kinder® chokolade

Chokoladejulekalender med kinder® chokolade

Til store og små fans af kinder® er denne chokoladejulekalender et sikkert hit. Chokoladejulekalender er tilgængelig i størrelsen 30 x 21 cm og i XXL-format (48 x 36 cm).
fra 169,00 kr*
Chokoladejulekalender med Ferrero Pralinen

Chokoladejulekalender med Ferrero Pralinen

Vores luksus chokoladejulekalender er fyldt med 247g af de fineste chokolader fra Ferrero. Du kan vælge mellem det lille format på 30 x 21 x 3,5 cm med 24 Ferrero pralineer eller XXL-udgaven på 48 x 36 x 3,5 cm.
fra 239,00 kr*
Julekalender m. 25 billeder

Julekalender m. 25 billeder

Med dine personlige billeder og et flot design bliver planlægningen endnu sjovere. Fotojulekalenderen er tilgængelig i to størrelser: 35 x 24 cm eller A3 format (42 x 29,7 cm).
fra 79,00 kr*
Fyld selv julekalender

Fyld selv julekalender

Personlige gaver giver ekstra stor glæde. Så hvorfor vente til juleaften? Med vores Fyld selv julekalender kan du give familie og venner små personlige gaver hver dag i december.
199,00 kr*
Chokoladejulekalender luksus

Chokoladejulekalender luksus

Eksklusivt design: Lav en elegant chokoladekalender, som du kan folde ud!
549,00 kr*

Julekalender med dit billede på


Nej, det er da ikke allerede jul? Det har det jo lige været! Nej, ikke endnu, men den nærmer sig! Så hvorfor ikke være i god tid og få bestilt årets julekalendere, så nedtællingen kan begynde?

Sneen daler, det er koldt uden for, og I hygger inde i varmen med børnene. De glæder sig til jul, de små, og de glæder sig til at tage hul på den allerbedste nedtælling til juleaften: Julekalenderen med 24 låger, én til hver dag fra d. første december til den bedste aften på året: Juleaften. Overrask din familie i år med en dejlig, flot og personlig julekalender med dine egne billeder på! Læs med her og se, hvilke varianter du kan lave her. Lav julekalenderen i vores gratis software og få fri adgang til flere designmuligheder.

At åbne en låge i julekalenderen hver dag i december måned er en dejlig og sød måde at tælle ned til juleaften, og hvad er mere sød end en julekalender med chokolade inden i? Lav her din helt personlige chokoladejulekalender med billeder, hvor du kan indsætte egne fotos både på forsiden og bag hver låge. Mere personlig og unik bliver en julekalender ikke. Så udover at glæde sig til at se overraskelserne bag hver låge i december måned, får børnene nu også rigtig fint pynt på deres værelse eller i køkkenet hele julemåneden. Julekalenderne fås med forskelligt fyld og i diverse udformninger, men fælles for dem alle er, at det er et af dine egne billeder, der er på forsiden.


Sådan laver du din egen julekalender med billede på:


  • Vælg den variant af julekalender du gerne vil have

  • Upload det billede, der skal være på forsiden af din julekalender

  • Leg med tekst og dekorationer indtil du er tilfreds

  • Se en preview før du bestiller

  • Læg i kurv og din julekalender er på vej


Julekalendere i forskellige varianter


Julekalenderne fås med hver sit personlige udtryk, enten i form af billeder bag lågerne, som du selv har valgt, eller med et stort billede på forsiden og 24 små overraskelser inden i. Disse overraskelser kan være alt lige fra lækre chokolader og andre godter til hoppebolde og pengegaver. Der er chokoladejulekalendere til både store og små slikmunde, og det er nemt og hurtigt at bestille.

Prøv vores nye ’hjemmelavede julekalender’, hvor du selv kan putte fyld i. Her kan du virkelig lade fantasien få frit løb og selv finde 24 små gaver at putte bag lågerne. Det er en meget personlig julekalender, eftersom du selv har været ude at finde 24 små overraskelser at putte i, og det vil modtageren helt sikkert sætte stor pris på.

Der skal selvfølgelig også være mulighed for at købe en julekalender for voksne. De har også brug for at blive forkælet her i julemåneden, hvor de har ekstra travlt. Forkæl din bedre halvdel eller dine børns mor, der sikkert har ekstra travlt med at nå det hele, inden julefreden kan sænke sig. Mon ikke hun vil sætte pris på at blive forkælet med en julekalender med lækre Ferrero Rocher chokolader?

Der er selvfølgelig også noget godt og lækkert til børene. Hvad tror du, de vil sige til en julekalender med Kinder®-chokolade? Hvilket barn vil ikke elske denne julekalender med de velkendte og lækre chokolader? Der er 4 forskellige slags Kinder®chokolader i, så der er med garanti noget for enhver smag.


Den perfekte overraskelse


Vores julekalendere er virkelig den perfekte overraskelse. Børnene forventer sandsynligvis en af de sædvanlige julekalendere købt i supermarkedet i sidste øjeblik og som alle kammeraterne også har. Så glæd dig til at se deres overraskede udtryk, når julekalenderen har deres eget billede på eller et billede af hele familien. Eller lav en julekalender med billeder af årets familiebegivenheder bag lågerne og glæd dig over at se de mange gode billeder én gang til. Bestil en julekalender med 24 personlige billeder og glæd hele familien.


Køb julekalendere til hele familien


Bestil årets julekalender online her, der er 5 varianter at vælge imellem, og flere af dem fås i forskellige størrelser. Der er dermed noget for enhver smag, enhver stil og enhver pengepung. Så mon ikke det også i år lykkes at få en dejlig nedtælling til juleaften? Med flere forskellige varianter af julekalendere at vælge imellem kan du være sikker på, at der er en julekalender, der falder i god jord hos alle familiemedlemmer. Lad bare december måned komme an og vær klar med den bedste nedtælling til årets hyggeligste aften.


Se også vores andre kalendere


Du kan også lave fotokalendere med dine egne billeder. Dermed får du også brugt dine billeder på en ny og kreativ måde, og du får et godt og flot overblik over familiens aftaler og arrangementer. Vælg mellem vægkalendere og bordkalendere og inden for hver kategori, er der mange valgmuligheder og designs.


Er du også på udkig efter julegaver?


Du kan også få indkøbt dine julegaver til venner og familie her hos Bilka fotoservice. Du skal bare se dine billeder igennem og finde de sødeste og sjoveste eller de smukkeste og mest stemningsfulde. Upload dine billeder og brug vores software til at skabe personlig kunst til væggene i hjemmet. Du kan for eksempel lave store plakater og fotolærreder eller covers til telefonerne samt mange andre fotogaver med dine egne billeder.


Kundeservice


Skulle du mod forventning støde ind i problemer, når du laver dine julekalendere med fotos, så ring eller skriv til vores kundeservice. De kan altid hjælpe dig videre med gode råd og kompetent vejledning.

God fornøjelse og rigtig glædelig jul!
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.