Få 75 kr. til en CEWE FOTOBOG Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - fredag: 9:00 - 22:00**
Søndag: 14:00 - 22:00**
Tlf.: +45 7879 7808
Fotogaver > Dekoration > Dørskilt

   Dørskilt

   Design dit helt eget dørskilt

   fra 194,00 kr*

   • Dørskilt 15 x 20 cm
   • Materiale: Alu- eller akrylplade, vejrbestandig
   • Levering optionel inklusive vægophæng

   Se produktinformation

   Del med andre:

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringstid:

   Postforsendelse: Leveringstid 4-6 hverdage
   Afhentning i forretning: Leveringstid 4-6 hverdage

   Forsendelsesomkostninger fremgår af prisliste

   Dørskilt

   Design dit helt eget dørskilt og hils på gæsterne

   Produktbeskrivelse

   Produktbeskrivelse

   Vil du byde dine gæster velkommen på en helt personlig måde? Formuler en individuel hilsen eller præsenter dig og din familie visuelt, allerede før gæsterne ringer på døren. Vi udarbejder et helt individuelt dørskilt for dig.

   Selvfølgelig kan du også tilføje egne billeder, tekster og husnumre. Dørskiltet er 15 x 20 cm og består af 5 mm tyk akrylglas eller aluminium (dit valg). Ud over det vejrfaste materiale er dørskiltet også udmærket ved den nemme montage, takket vægophænget som kan bestilles ekstra.

   Produktinformationer

   Produktinformationer

   • Produktnr: 8710
   • Materiale: 5 mm tykt akrylglas eller aluminium
   • Mål: 15 x 20 cm
   • Anbefalet opløsning: 1555 x 1045 pixel
   • Lys/UV og fugtighedsholdbarhed: UV-holdbarhed er garanteret over flere år. Derudover er dørskiltet holdbar over for fugtighed og er dermed egnet til områder udenfor.

   Priser og leveringstid kan variere en smule afhængigt af leveringsmåden.
   Vælg en leveringsmåde for at se den aktuelle pris og leveringstid.


   Vælg leveringsmåde:

   Afhentes i butik
   Modtages med posten
   Produkt Pris Leverings­tid
   Snekugle 64,00 Kr. 3-5 hverdage
   Snekugle med hjerter 84,00 Kr. 3-5 hverdage
   Krystalfoto 294,00 Kr. 7-9 hverdage
   Krystalfoto med ramme 274,00 Kr. 7-9 hverdage
   Krystal fotohjerte 244,00 Kr. 7-9 hverdage
   Køleskabsmagnet 65,00 Kr. 4-6 hverdage
   Vægur i glas 189,00 Kr. 4-6 hverdage
   Dørskilt på akryl 15x20 cm 194,00 Kr. 4-6 hverdage
   Skruesystem 44,00 Kr.  
   Dørskilt på aluplade 15x20cm 194,00 Kr. 4-6 hverdage
   Skruesystem 44,00 Kr.  
   Vægur i glas - stort 234,00 Kr. 4-6 hverdage
   Glasfoto 8,0 x 10,5 cm 224,00 Kr. 7-9 hverdage
   Glasfoto 10,5 x 14,0 cm 184,00 Kr. 7-9 hverdage
   Dækkeserviet 84,00 Kr. 7-9 hverdage
   Glasbrikker (Sæt med 6 stk.) 104,00 Kr. 7-9 hverdage
   Glasbrikker (Sæt med 10 stk.) 134,00 Kr. 7-9 hverdage
   Glasbrikker (Sæt med 15 stk.) 174,00 Kr. 7-9 hverdage
   9 magnet billeder 94,00 Kr. 3-5 hverdage
   Ramme til magnetiske billeder (9) 344,00 Kr.  
   Fotomærkat, 3 stk. 162x91mm 34,00 Kr. 4-6 hverdage
   Fotomærkat, 6 stk. 97x94 mm 34,00 Kr. 4-6 hverdage
   Af tekniske årsager er det desværre ikke muligt, at vælge produkter fra to forskellige produktgrupper i én og samme bestilling.
   Pris
   29,95 Kr.
   Alle priser er inkl. moms.

   Dørskilt med billede

   Dørskilte med billede er den nye måde at byde velkommen til gæster på! Med et dørskilt med billede af familien, hilser du på dine gæster på en ny og personlig måde. Dit dørskilt skiller sig med garanti ud fra naboernes, der ofte har de mere traditioneller dørskilte med navn og nummer på og intet andet. Her har du nu muligheden for at præsentere dig selv eller din familie visuelt allerede inden døren åbnes!

   Det er naturligvis oplagt at hænge dørskiltet ved hoveddøren. Navne på familiemedlemmerne og husnummeret skal stå derpå, men hvordan ville det ikke modtages, hvis der også var et superflot, farvestrålende billede af hele familien? Det er muligt nu med vores let tilgængelige software, der byder på et hav af muligheder i forhold til design, farver, mv.

    

   Sådan gør du:

    • Find det billede du vil have på dit dørskilt. Sæt dig ned og kig dine fotos igennem. Er der et rigtig godt billede af hele familien samlet? Eller er det bedre med enkelt-billeder af hvert familiemedlem? Hvis ikke der lige er nogle fotos, du synes, repræsenterer familien på bedste vis, er det måske på tide at få taget nogle nye
    • Læg billedet ind i skabelonen og benyt dig af de mange forskellige muligheder
    • Der er mere end 25 forskellige designskabeloner at vælge imellem, hvor du kan lege med farver, skrift og mønstre, så dit dørskilt bliver helt, som du vil have det
    • Klik på ’Bestil’, og inden for få dage kan du hente dit dørskilt med billede i den nærmeste Bilka eller Føtex eller få det sendt hjem til dig selv
    • Husk at bestille vægophæng, det er ikke muligt at bestille efterfølgende

    

   Et dørskilt med billede er en rigtig fin måde at byde velkommen og giver gæsterne et indtryk af, hvem I er allerede ved hoveddøren. Overvej også, om ikke et dørskilt med billede kunne være en god gaveidé? Det behøver ikke være et billede af familien i huset, der er på dørskiltet, det kunne også være f. eks. et smukt naturbillede af en blomstrende have eller af et særlig smukt træ, hvis det er til nogen, der virkelig er havemennesker.


   Et dørskilt kan også have et billede af noget helt andet, der repræsenterer familien. Eksempelvis kunne hvert familiemedlem være repræsenteret ved dyr eller blomster? Det er en både sjov og sigende måde at vise familiemedlemmerne på.


   Overvej også, om ikke børnene ville synes, det var rigtig fint med et personligt dørskilt med billede ved deres værelser? Her er det selvfølgelig oplagt, at der er et rigtig godt og sødt billede af dem selv, måske i selskab med familiens hund eller et billede fra en flot sportspræstation?


   Brug også dørskilte med navne på til der, hvor den store familie hænger deres overtøj. Hver person kan få deres egen knage, hvor der hænger et dørskilt med billede af dem selv. Så ved hver enkelt, hvor han eller hun skal hænge overtøjet og cykelhjelmen og vupti, så bliver det pludselig både nemmere og sjovere at rydde op og hænge sine ting på plads.


   Brug også dørskilte med billede på kontoret, så nye gæster ved, hvor de skal henvende sig og hvem, der holder til hvor. Eller lav fine dørskilte med billeder til hestestalden, værkstedet eller haveforeningen. mulighederne er uendelige både med hensyn til, hvor man kan bruge skiltene men også for, hvordan de skal designes.


   De vejrbestandige materialer gør, at farver og konturer på dørskiltet vil holde sig pæne i mange år frem.
   Rigtig god fornøjelse med at designe dit helt eget dørskilt med billede på – vi er overbevist om, at du vil være glad for det mange år frem.

   Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.