SE AKTUELLE KAMPAGNER - KLIK HER
Modtag nyhedsbrevet Få 20% på din første fotoordre*
KUNDESERVICE ÅBNINGSTIDER:
Mandag - Fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00-20:00**
Tlf.: 7879 7808

CEWE FOTOBOG XXL

   CEWE FOTOBOG XXL

   CEWE FOTOBOG XXL

   Dine skønneste øjeblikke fortjener det bedste

   fra 494,95 kr*

   • Højformat 28 x 36 cm (lukket)
   • Fuldendt præsentation af dine mest fantastiske billeder
   • Op til 178 sider

   Flere produktoplysninger

   Del med andre:

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringsoplysninger:

   Postforsendelse: Leveringstid 5-9 hverdage

   Leveringsomkostninger ifølge prisliste

   Format Digitaltryk standard Digitaltryk mat Digitaltryk højglans Fotopapir mat Fotopapir blank Fotopapir eksklusiv mat

   Højformat (28x36 cm)

   Hardcover: fra 494,95 kr*

   Hardcover: fra 649,00 kr*

   Hardcover: fra 594,00 kr*

   X

   X

   X

   CEWE FOTOBOG XXL

   Dine skønneste øjeblikke fortjener det bedste

   Produktbeskrivelse

   Produktbeskrivelse

   Der er øjeblikke i livet, som fortjener at blive foreviget på den smukkeste måde.

   Med CEWE FOTOBOG XXL i højformat, ca. 28 x 36 cm, får du mulighed for at efterleve dette til fulde. En personligt designet fotobog med indbinding i hardcover, er  med til at iscenesætte dine bedste billeder, på flotteste vis.

   Produktoplysninger

   Produktoplysninger

   • Produktnr: 9773
   • Format: Højformat: 28 x 36 cm (lukket)
   • Indbinding: Hardcover
   • Antal sider: Fra 26 til 178 sider

   Indbinding i hardcover

   Indbinding i hardcover

   Vores hardcover indbindinger er en hård indbinding, som du selv bestemmer udseendet på.

   Når indbindingspapiret er printet med det ønskede motiv, lamineres det og anbringes på et papomslag. Blok og omslag sættes derefter sammen med højeste præcision og nøjagtighed.

   Glæd dig til at designe en unik indbinding af højeste kvalitet, hvor kun fantasien sætter grænser. Du har også mulighed for at påføre bogryggen en tekst.

   Papirkvalitet

   Kun det bedste papir til dine bedste billede

   Digitaltryk standard

   Digitaltryk standard

   Kvalitet er for os alfa og omega: Vi anvender fotopapir af høj kvalitet til alle vores varianter af digitaltryk i CEWE FOTOBOGEN. Papiret er kendetegnet ved en gramvægt på 200 g/m², ved fotohæfter 150 g/m².

   En helt speciel produktudgave er CEWE FOTOBOG XXL panorama med en indbinding i udsøgt læder- eller lærred. Siderne til dette produkt printes på luksuspapir, med en gramvægt på hele 250g/m².

   Digitaltryk højglans

   Digitaltryk højglans

   Til vores CEWE FOTOBOG med højglanspapir anvender vi digitalpapir af den bedste kvalitet og med en papirtykkelse på 200g/m².

   Ved fremstillingen forsegles indersiderne med en smuk højglansforædling. Med denne højglansforædling opnås en smuk intensivering af fotografiernes farve.

   Udover højglansforarbejdningen, påføres siderne en speciel smuds- og fugtafvisende belægning.

   Digitaltryk mat

   Digitaltryk mat

   Digitaltryk mat giver et afdæmpet udtryk, hvilket blot gør det hele lidt mere elegant: Når du vælger papirtypen digitaltryk mat til din CEWE FOTOBOG, vil især billeder med høj opløsning komme til deres ret. I fremstillingsprocessen anvender vi nemlig en særlig HD-blæk, som gengiver dine billeder i en fantastisk kvalitet. Papiret har en gramvægt på 170 g/m².

   Det er ikke kun indersiderne, der kommer til deres ret: Forsiden på din CEWE FOTOBOG vil ligeledes få en mat betoning. Glæd dig til en markant højere kvalitet i dine billeder.

   CEWE FOTOBOG gaveæske

   Det er bare lidt sjovere at give gaver til venner og familie, når deres øjne lyser forventningsfulde når gaven pakkes op. Den nye gaveæske passer perfekt til en personlig gave, såsom CEWE FOTOBOG.

   Gaveæsken har et helt særligt look: Ydersiden er betrukket med sort lærred og indersiden er beklædt med fløjsagtigt stof. Æsken har en magnetisk lukning.

   Både til bryllup, morsdag, fødselsdage eller til jul – en CEWE FOTOBOG er en perfekt gaveidé. Gaveæsken til fås til følgende fotobosgsformater; stor, stor panorama, XL, XXL og XXL panorama.

   Priser og leveringstid kan variere en smule afhængigt af leveringsmåden.
   Vælg en leveringsmåde for at se den aktuelle pris og leveringstid.


   Vælg leveringsmåde:

   Afhentes i butik
   Modtages med posten
   ProduktPris fra 2 stk. fra 10 stk. fra 50 stk. fra 100 stk. Leverings­tid
   CEWE FOTOBOG XXL - hardcover - digitaltryk standard (26 sider) 494,95 Kr. 470,20 Kr. 445,46 Kr. 420,71 Kr. 395,96 Kr. 4-7 hverdage
   Pr. ekstra 4 sider 45,00 Kr. 42,75 Kr. 40,50 Kr. 38,25 Kr. 36,00 Kr.  
   Guld- og sølvtryk 75,00 Kr.         5-8 hverdage
   Effektlak 65,00 Kr.         5-8 hverdage
   Tillæg pr. video (opbevaret i 3 år) 18,00 Kr.          
   CEWE FOTOBOG Gaveæske til Format XXL 169,00 Kr.          
   CEWE FOTOBOG XXL - hardcover - digitaltryk højglans (26 sider) 594,00 Kr. 564,30 Kr. 534,60 Kr. 504,90 Kr. 475,20 Kr. 5-8 hverdage
   Pr. ekstra 4 sider 50,00 Kr. 47,50 Kr. 45,00 Kr. 42,50 Kr. 40,00 Kr.  
   Guld- og sølvtryk 75,00 Kr.         6-9 hverdage
   Effektlak 65,00 Kr.         6-9 hverdage
   Tillæg pr. video (opbevaret i 3 år) 18,00 Kr.          
   CEWE FOTOBOG Gaveæske til Format XXL 169,00 Kr.          
   CEWE FOTOBOG XXL - hardcover - digitaltryk mat papir (26 sider) 649,00 Kr. 616,55 Kr. 584,10 Kr. 551,65 Kr. 519,20 Kr. 6-9 hverdage
   Pr. ekstra 4 sider 60,00 Kr. 57,00 Kr. 54,00 Kr. 51,00 Kr. 48,00 Kr.  
   Guld- og sølvtryk 75,00 Kr.         7-10 hverdage
   Effektlak 65,00 Kr.         7-10 hverdage
   Tillæg pr. video (opbevaret i 3 år) 18,00 Kr.          
   CEWE FOTOBOG Gaveæske til Format XXL 169,00 Kr.          
   Af tekniske årsager er det desværre ikke muligt, at vælge produkter fra to forskellige produktgrupper i én og samme bestilling.
   Pris
   29,95 Kr.
   Alle priser er inkl. moms.

   Lav en smuk bryllupsbog med de bedste billeder fra jeres bryllup


   Et bryllup er for alle mennesker en af de største dage i deres liv. Det er dagen, hvor vi siger ja til kærligheden og til hinanden med familien og gode venner som vidner, og det er en uforglemmelig dag.

   Hvad kan være et bedre minde om en fantastisk dag i kærlighedens tegn end en stor, flot bryllups- fotobog med jeres smukke billeder trykt direkte på siderne? Lav en CEWE FOTOBOG om jeres bryllup, og du vil altid have de dejlige minder, så du kan genopleve dagen igen og igen.

   Lav jeres egen fotobog som en bryllupsbog, hvor jeres udvalgte billeder uploades på vores hjemmeside og trykkes direkte på siderne. Der er plads til både tekst og forskellige slags pynt på siderne. Bogen er nem at lave, se blot her, hvordan du gør:

   Start med at downloade vores software. Så får du fri adgang til er verden af designmuligheder, pynt og cliparts, så din bryllups-fotobog kan blive præcis, som du drømmer om.

   • • Åbn softwaren og vælg den type fotobog, du gerne vil lave

   • • Vælg papirtype og indbinding

   • • Lav din fotobog ved at indsætte dine billeder og tilføj eventuelt tekst. Vores software er nemt at bruge, og hvis du har brug for det, guider vi dig hele vejen

   • • Du kan hele tiden se din fotobog i et preview. Hvis du ikke er tilfreds, kan du gå tilbage og lave det om

   • • Læg fotobogen i varekurven, når den er helt perfekt, og glæd dig til at modtage den

   Alt efter hvilken variant du har valgt, er leveringtiden mellem 5 og 10 hverdage.


   Planlæg jeres bryllupsbog


   Der er nogle ting, der er rigtig gode at have på plads, inden I starter med at lave jeres bryllupsbog. Noget af det første, I bør gøre er at få sorteret i alle jeres billeder fra dagen. Der er helt sikkert taget rigtig mange billeder, så det kan godt tage lang tid. Heldigvis er det et rigtig dejligt stykke arbejde at udføre! Når I har besluttet jer for, hvilke billeder, der skal med i jeres fotobog, opretter I en mappe på computeren til dem. Så er det på plads, og billederne er lige ved hånden, når I skal til at i gang.

   Download vores bestillingssoftware. Det giver jer rigtig mange designmuligheder, når I skal lave bogen. Dernæst skal I gøre jer nogle tanker om, hvilke format bogen skal være i, og hvilken indbinding og papirkvalitet I ønsker. Lav bogen så flot, som I synes, den bliver et helt unik minde, som I vil få glæde af i mange år frem.


   Hvilke minder skal I gemme i bryllupsbogen?


   I skal selvfølgelig have jeres flotteste og bedste pletskud fra dagen. Det er en god ide at høre venner og familie, der var med til festen, om de har nogle gode billeder, for I har nok selv brugt tiden på meget andet end at tage en masse billeder.

   Lån billederne, kig dem igennem og udvælg de flotteste, sjoveste og mest stemningsfulde. Nogle brudepar foretrækker at lade billederne tale helt for sig selv, mens andre gerne vil tilføje bemærkninger og små skriv til alle eller nogle af billederne. Det er en smags sag, og I skal selvfølgelig gøre det, I synes bedst om.

   Udover at indeholde billeder af jer, selvfølgelig, og alle gæsterne, gaverne, det smukke veldækkede bord, så husk også at have billeder af kirken og fra kirken. I kan måske også tage billeder af de salmer, der blev sunget, af menukortet og af de sjove og søde sange, der blev sunget og taler, der blev holdt.

   Husk også et afsnit med forberedelserne til brylluppet. Hav et par billeder med i fotobogen, hvor du er ude at prøve brudekjole eller til vinsmagning samt et par stykker fra selve bryllupsdagen, hvor du får sat hår, og hvor I kører hen til kirken.

   Husk på at I også kan lave personlige og flotte bryllupsinvitationer samt bord- og menukort her. Slut hele herligheden af med flotte takkekort, hvor du skriver en lille hilsen til hver en gæst med et tak for opmærksomheden og for en dejlig og uforglemmelig fest. Alle vores kort og invitationer laves med jeres egne billeder og i det design, I ønsker.


   Lav fotobøger til alle lejligheder


   CEWE FOTOBØGER findes i mange formater og i forskellige designs. Dermed er der en fotobog til enhver lejlighed. Udover en flot bryllupsbog kan du også lave personlige fotobøger med dine egne billeder, der handler om familiens ferie, din søns år på efterskole, ombygning af huset eller noget helt fjerde. Find det format og det design af fotobogen, der passer til lejligheden og lad de flotte fotobøger blive familien nye fotoalbum, hvor de gode minder bevares. Snup en hyggestund i den gode stol en gang imellem og nyd de skønne billeder og tag en snak om dagen.


   100 % tilfredshedsgaranti


   Vi ønsker, at du bliver rigtig glad for dine fotoprodukter. Derfor tilbyder vi 100 % tilfredshedsgaranti på din fotobog og på dine kort og invitationer. Kontakt vores kundeservice på telefon eller mail, hvis du ikke er tilfreds, så finder vi en løsning, der passer dig.

   Du kan også kontakte vores kundeservice, hvis du møder udfordringer undervejs mens du laver din fotobog. De er altid parat til at hjælpe dig, så giv dem et ring eller et skriv, hvis det bliver nødvendigt.

   God fornøjelse med at lave din bryllupsbog!
   Jeg accepterer
   Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.